iPhone 5S ne kadar eder?

1024byte

Centipat
Cihazın ekranında dezenfektan ile sildiğim için büyük beyaz bir leke var, kasası çizikler ile dolu, telefonda konuşurken ses bazen berbat gidip geliyor ve pili %40'ın altına düşünce kapanabiliyor. Cihazın mikrofonunu telefoncuda değiştirmiştim onun haricinde her şeyi orijinal. Kutusu, garantisi kayıp ve şarj cihazı yok. Cihazı eşyalarımı karıştırırken buldum, ne kadar eder?

Cihazın ekranında dezenfektan ile sildiğim için büyük beyaz bir leke var, kasası çizikler ile dolu, telefonda konuşurken ses bazen berbat gidip geliyor ve pili %40'ın altına düşünce kapanabiliyor. Cihazın mikrofonunu telefoncuda değiştirmiştim onun haricinde her şeyi orijinal. Kutusu, garantisi kayıp ve şarj cihazı yok. Cihazı eşyalarımı karıştırırken buldum, ne kadar eder?

350 TL anca bu kadar sorun ile tertemiz olsa çizik veya donanımsal arıza olmasa 600-700 TL ederdi hatta 32 GB ise 850 TL'ye bile gidebilirdi ama sorunu çok para etmez fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı