iPhone 5s şarj çabuk bitme ve geç açılma sorunu

berkyozt

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta evvel ikinci el iPhone 5s telefon aldım. Her şeyi güzel fakat bazı sorunlarım var. Bunlardan birisi şarj sorunu. Telefon kapalıyken 1 saat içinde %10 %15 şarj yiyor. Wifi hücreseli bırakın parlaklık bile 0. Tek sıkıntı o değil. Mesela telefonu güç tuşundan kapatıyorum 5 dakika sonra aldığımda güç tuşuna basıyorum açılmıyor. Orta tuş güç tuşu 5 6 kez basıyorum hepsine anca öyle geliyor ekran. Buna da gıcık kapıyor insan. Biraz uzun tuttum çok özür dilerim mağdurum.

İkinci el garantisiz iPhone almak büyük risktir. Genel de çok pis yapıyorlar nedendir bilmiyorum Bizim arkadaşta aldı 700 liraya 5s elinde patladı, donuyor, kilitleniyor, ekran kayboluyor oluyor da oluyor. Kişiye iade etme durumunuz varsa paranızı alın ikinci el iPhone'dan uzak durun.

Telefoncuya götür belki bişi yapılabilir. İOS sürümünü biraz eski sürümlere getirerekte belki sorun çözülebilir. 2.el İphone almak pişmanlıktır.
Başkan peki açılmama sorununu nasıl hallederiz telefonu kapatıyorum yani uykuya alıyorum sonra telefonun güç tuşuna basıyorum açılmıyo orta tuşa basıyorum açılmıyor böyle 6-7 kere deniyorum anca öyle oluyor günde 4-5 kez yapıyor bunu napacağım neolur yardım et

Yapacak iki şey var restore veya onu satıp sıfır 6S almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…