E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #11 Kedi Yumak dedi: Ayarlar>pil>pil sağlığı>maksimum kapasite de yazan %? Söylemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayar 6 ve üstü modellerde oluyor maalesef bende de 5S var onda yok.
Kedi Yumak dedi: Ayarlar>pil>pil sağlığı>maksimum kapasite de yazan %? Söylemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayar 6 ve üstü modellerde oluyor maalesef bende de 5S var onda yok.
Y YavuzAkcali Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #12 Batarya entegresi de bozulmuş olabilir ona da bakmayı unutmayın
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Şubat 2021 #13 İşte bu yüzden Performedit (!). Xiaomi alsanız daha güzeldi.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 5 Şubat 2021 #14 Eski iPhone telefonlara getirdikleri güncellemeler ile batarya ömrünü düşürüyolar. Yeni IPhone'lara geçelim diye. Şahsen sırf bu yüzden iOS değil Android kullanıyorum.(arkadaşın olayı bunla ilgili olmayabilir.Ama düşürüyolar işte.)
Eski iPhone telefonlara getirdikleri güncellemeler ile batarya ömrünü düşürüyolar. Yeni IPhone'lara geçelim diye. Şahsen sırf bu yüzden iOS değil Android kullanıyorum.(arkadaşın olayı bunla ilgili olmayabilir.Ama düşürüyolar işte.)
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #15 Zurnadürüm dedi: Bataryanın sağlığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim? Kedi Yumak dedi: Ayarlar>pil>pil sağlığı>maksimum kapasite de yazan %? Söylemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Pil sağlığı diye bir yer yok.
Zurnadürüm dedi: Bataryanın sağlığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim? Kedi Yumak dedi: Ayarlar>pil>pil sağlığı>maksimum kapasite de yazan %? Söylemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Pil sağlığı diye bir yer yok.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #16 Fernando Muslera dedi: Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Pil diye sekme yok mu? Bu arada IOS kaç?
Fernando Muslera dedi: Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Pil diye sekme yok mu? Bu arada IOS kaç?
BraveMaster Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #17 Hocam bataryasında sorun vardır hiç kendinizi yormayın yeni bir telefon alın derim.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #18 Zurnadürüm dedi: Pil diye sekme yok mu? Bu arada IOS kaç? Genişletmek için tıkla... Pil diye bir sekme mevcut ama 'Pil Sağlığı' diye bir seçenek yok. IOS 12.5.1 sürümü.
Zurnadürüm dedi: Pil diye sekme yok mu? Bu arada IOS kaç? Genişletmek için tıkla... Pil diye bir sekme mevcut ama 'Pil Sağlığı' diye bir seçenek yok. IOS 12.5.1 sürümü.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #19 Fernando Muslera dedi: Pil diye bir sekme mevcut ama 'Pil Sağlığı' diye bir seçenek yok. IOS 12.5.1 sürümü. Genişletmek için tıkla... Orada hangi seçenekler mevcut? Şu an elimde IOS cihaz yok, SS atamıyorum maalesef.
Fernando Muslera dedi: Pil diye bir sekme mevcut ama 'Pil Sağlığı' diye bir seçenek yok. IOS 12.5.1 sürümü. Genişletmek için tıkla... Orada hangi seçenekler mevcut? Şu an elimde IOS cihaz yok, SS atamıyorum maalesef.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #20 BraveMaster dedi: Hocam bataryasında sorun vardır hiç kendinizi yormayın yeni bir telefon alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon yeni zaten. İkinci el aldım, varsa çözümü uygularım veya yeni pil alırım. Zurnadürüm dedi: Orada hangi seçenekler mevcut? Şu an elimde IOS cihaz yok, SS atamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 8FD9A4F0-DD5B-4760-B717-F0904195F414.png 345,1 KB · Görüntüleme: 80
BraveMaster dedi: Hocam bataryasında sorun vardır hiç kendinizi yormayın yeni bir telefon alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon yeni zaten. İkinci el aldım, varsa çözümü uygularım veya yeni pil alırım. Zurnadürüm dedi: Orada hangi seçenekler mevcut? Şu an elimde IOS cihaz yok, SS atamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla...