mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2016 #1 Merhaba, ilk kez şarj edeyim dedim en az 2 saat sürdüğünü fark ettim. Diğer iPhone kullanıcıları için de merak ettiğim bir konu. Sizce normal mi?
Merhaba, ilk kez şarj edeyim dedim en az 2 saat sürdüğünü fark ettim. Diğer iPhone kullanıcıları için de merak ettiğim bir konu. Sizce normal mi?
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 2 Temmuz 2016 #2 Gayet normal. Bundan 1-2 ay önce iPhone 5 kullanıyordum. Oda 2 saat civarında şarj oluyordu. Zaten şarj aleti 1A değerinde şarj ediyor.
Gayet normal. Bundan 1-2 ay önce iPhone 5 kullanıyordum. Oda 2 saat civarında şarj oluyordu. Zaten şarj aleti 1A değerinde şarj ediyor.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 2 Temmuz 2016 #3 Hocam bende de 5S var yalan olmasın 1 saata full doluyor. Ama ben %5 şarj ediyorum.
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2016 #4 Hepsi aynı değil mi? Nasıl oluyor?
Rjex Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2016 #5 Gayet normal
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2016 #6 Özellikle %90-100 arası biraz uzun sürüyor...
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2016 #7 Az daha hızlı olmasını istersen telefonu kapalı şarj edebilirsin. Babamın USB soketi bozuk S3 Mini'sini öyle şarj ediyoruz.
Az daha hızlı olmasını istersen telefonu kapalı şarj edebilirsin. Babamın USB soketi bozuk S3 Mini'sini öyle şarj ediyoruz.
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2016 #8 Şarjın su gibi akması da normal mi?
Atombombasii Hectopat Katılım 7 Ekim 2015 Mesajlar 198 Makaleler 4 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2016 #9 mayforgiven dedi: Özellikle %90-100 arası biraz uzun sürüyor... Genişletmek için tıkla... Apple'ın li-Ion pil için tasarladığı yazılım yüzünden öyle oluyor. %80 e geldiğinde akım yavaşlatılıyor; ve bu şekilde batarya ömrü artmış oluyor. İlgili kaynak: Piller - Neden Lityum İyon? mayforgiven dedi: Şarjın su gibi akması da normal mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki normal. iPhone 6 kullanıcısı olarak telefonu 2 kere şarj etmekteyim. mayforgiven dedi: Hepsi aynı değil mi? Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Arkadaş akımı yüksek adaptör kullanıyordur. İ polakavic dedi: Az daha hızlı olmasını istersen telefonu kapalı şarj edebilirsin. Babamın USB soketi bozuk S3 Mini'sini öyle şarj ediyoruz. Genişletmek için tıkla... İphone'lar öyle değil. Telefona akım geldiğinde otomatik açılıyor.
mayforgiven dedi: Özellikle %90-100 arası biraz uzun sürüyor... Genişletmek için tıkla... Apple'ın li-Ion pil için tasarladığı yazılım yüzünden öyle oluyor. %80 e geldiğinde akım yavaşlatılıyor; ve bu şekilde batarya ömrü artmış oluyor. İlgili kaynak: Piller - Neden Lityum İyon? mayforgiven dedi: Şarjın su gibi akması da normal mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki normal. iPhone 6 kullanıcısı olarak telefonu 2 kere şarj etmekteyim. mayforgiven dedi: Hepsi aynı değil mi? Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Arkadaş akımı yüksek adaptör kullanıyordur. İ polakavic dedi: Az daha hızlı olmasını istersen telefonu kapalı şarj edebilirsin. Babamın USB soketi bozuk S3 Mini'sini öyle şarj ediyoruz. Genişletmek için tıkla... İphone'lar öyle değil. Telefona akım geldiğinde otomatik açılıyor.
mbbelwindd Megapat Katılım 19 Mart 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ustacı 10 Temmuz 2016 #10 İpad'iniz varsa İpad adaptörüyle şarj edin