6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 23 Kasım 2024 #11 Batarya değişirseniz düzelir bu ancak. Zaten telefon eski.
esksakat Femtopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #12 cherie dedi: Batarya değişirseniz düzelir bu ancak. Zaten telefon eski. Genişletmek için tıkla... Gerek duymuyorum ya. Zaten artık kullanmıyorum. Kafama takılmıştı bir sorayım dedim sadece.
cherie dedi: Batarya değişirseniz düzelir bu ancak. Zaten telefon eski. Genişletmek için tıkla... Gerek duymuyorum ya. Zaten artık kullanmıyorum. Kafama takılmıştı bir sorayım dedim sadece.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #13 esksakat dedi: Hiçbir zaman değişmedi Yani aslında evet. 2014 de almıştım. Anca batarya değiştirilirse düzelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam batarya içeride emeklilik bekleyen 63'lük devlet memuruna dönmüştür. Değişsen farkı hissedersin ama değer mi bilemem.
esksakat dedi: Hiçbir zaman değişmedi Yani aslında evet. 2014 de almıştım. Anca batarya değiştirilirse düzelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam batarya içeride emeklilik bekleyen 63'lük devlet memuruna dönmüştür. Değişsen farkı hissedersin ama değer mi bilemem.
esksakat Femtopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #14 water spider dedi: Benim S23 FE'de düşüyordu geceden sabaha 3 falan. 8'den fazlaysa anormal bu arada. Ölü batarya. Genişletmek için tıkla... Bir ara telefonu tamamen kapatıp deneyeceğim. O zamanda azılıyor mu azalmıyor mu diye bakarım GucukBey dedi: Hocam batarya içeride emeklilik bekleyen 63'lük devlet memuruna dönmüştür. Değişsen farkı hissedersin ama değer mi bilemem. Genişletmek için tıkla... İyiydi Değiştirmeyi düşünmüyorum ya. Ksfama takılmıştı öyle bir sorayım dedim. 2017 ye kadar kullandım bayağı konforlu bir telefon du. Oyüzden sordum.
water spider dedi: Benim S23 FE'de düşüyordu geceden sabaha 3 falan. 8'den fazlaysa anormal bu arada. Ölü batarya. Genişletmek için tıkla... Bir ara telefonu tamamen kapatıp deneyeceğim. O zamanda azılıyor mu azalmıyor mu diye bakarım GucukBey dedi: Hocam batarya içeride emeklilik bekleyen 63'lük devlet memuruna dönmüştür. Değişsen farkı hissedersin ama değer mi bilemem. Genişletmek için tıkla... İyiydi Değiştirmeyi düşünmüyorum ya. Ksfama takılmıştı öyle bir sorayım dedim. 2017 ye kadar kullandım bayağı konforlu bir telefon du. Oyüzden sordum.