iPhone 5S Ses ve Şarj Sorunu

jeAmindfiel

Hectopat
Daha fazla  
Teknosa'dan iPhone 5S aldım yıl başında fakat telefonla konuşurken sesim karşı tarafa az gidiyor. Arada bir telefon kafayı yiyor, ardından şöyle bir sorun var. Şarjı çok zor dayanıyor, aşırı derecede şarjım bitiyor WP dışında kullanmıyorum bile.

Ne yapmayalım, nerede hata yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Bir ay kadar önce teknosa internet mağazasından ben de 1500 tl ye bir 5s aldım. Anlattığınız sorunlardan hiç biriyle karşılaşmadım. Sesin az gitmesi mikrofonu ağzınızdan uzaklaştır tutuyor olmanız olabilir. Ben de alışamadım karşı taraftan sesin az geldiğine dair şikayetler ben de aldım. Sebebi dalgınlığıma gelip telefonu uzaklaştırıyorum ondan yaklaştırınca tamam şimdi düzeldi dediler.

Telefonla oyun oynamıyorum. Sosyal medya falan takılıyorum ve 1 gün rahat gidiyor. İşim olmazda telefonu elimden hiç bırakmazsam tabi bu şekilde bir günü çıkarmıyor. Anlayacağınız ben kendi telefonumda bir sorun görmüyorum.

Ama kafayı yeme olayını anlamadım. Yani bu gerçekten bir sorunsa keşke bu güne kadar beklemeyip iade veya değişim isteseydiniz. 14 gün içinde iade edilebiliyor diye biliyorum.

Benim de bir sorum olacak. telefon kutudan hangi ios sürümü yüklü olarak çıktı?

Şarj da bir sıkıntı yoktur. Zamanla alışırsınız rahat 1 günü çıkarmanın yolunu bulursunuz. Ben de ilk kullanmaya başladığım zamanlar yarım günü anca dayanıyordu. Mikrofon konusunda bence servise gönderin bir baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…