U uzmannejmi Megapat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #1 Merhaba. iPhone 5s almak istiyorum. Renkte kararsız kaldım. Sizce hangi renk almalıyım. Eğer silver alırsam siyah silikon kılıf almayı düşünüyorum. Siyah alırsamda yine siyah kılıf alacağım. Sizce hangi renk daha doğru bir seçim olur?
Merhaba. iPhone 5s almak istiyorum. Renkte kararsız kaldım. Sizce hangi renk almalıyım. Eğer silver alırsam siyah silikon kılıf almayı düşünüyorum. Siyah alırsamda yine siyah kılıf alacağım. Sizce hangi renk daha doğru bir seçim olur?
M meteoffical Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #2 Hangisi gözüne daha çok hitap ediyorsa. Ben Space Gray rengine bayılıyorum. Ama iPhone bana göre değil malesef.
Hangisi gözüne daha çok hitap ediyorsa. Ben Space Gray rengine bayılıyorum. Ama iPhone bana göre değil malesef.
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #3 5, 5S silver, 6, 6S Space Gray.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 6 Eylül 2016 #4 Beyazın üretimi durdu. Sadece siyah üretiliyor fakat bazı yerlerde beyaz renk mevcut. Sana tavsiyem beyaz renk fakat bulabilirsen.
Beyazın üretimi durdu. Sadece siyah üretiliyor fakat bazı yerlerde beyaz renk mevcut. Sana tavsiyem beyaz renk fakat bulabilirsen.
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #5 Beyaz derken, silver demek istedin herhalde.
AmdTek1 Hectopat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #6 space gray
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 7 Eylül 2016 #7 Hesap Kullanılmıyor dedi: Beyaz derken, silver demek istedin herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, beyaz.
Hesap Kullanılmıyor dedi: Beyaz derken, silver demek istedin herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, beyaz.