M Mert Ali GSM Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 32 8 Şubat 2023 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum. Elimde iPhone 5S var, bunu Windows aracılığıyla nasıl iOS 10.3.3'e düşüreceğim? Çok kaynak var fakat Windows ile olanı hiç görmedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Hepinize merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum. Elimde iPhone 5S var, bunu Windows aracılığıyla nasıl iOS 10.3.3'e düşüreceğim? Çok kaynak var fakat Windows ile olanı hiç görmedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #2 iTunes uygulaması üzerinden yapılması lazım veya Jailbreak.
M Mert Ali GSM Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 32 8 Şubat 2023 #3 selamdayi dedi: iTunes uygulaması üzerinden yapılması lazım veya Jailbreak. Genişletmek için tıkla... iTunes ile nasıl olacak bahsedermisiniz?
selamdayi dedi: iTunes uygulaması üzerinden yapılması lazım veya Jailbreak. Genişletmek için tıkla... iTunes ile nasıl olacak bahsedermisiniz?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #4 Mert Ali GSM dedi: iTunes ile nasıl olacak bahseder misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefonu bağlayınca sürüm düşürme vb yazıyordu ben telefonumun şifresinin unutmuştum onu yaparken görmüştüm.
Mert Ali GSM dedi: iTunes ile nasıl olacak bahseder misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefonu bağlayınca sürüm düşürme vb yazıyordu ben telefonumun şifresinin unutmuştum onu yaparken görmüştüm.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #6 Mert Ali GSM dedi: Öyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım ben yanlış hatırlıyorum.
Mert Ali GSM dedi: Öyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım ben yanlış hatırlıyorum.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #7 Mert Ali GSM dedi: Öyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Düşüremezsiniz çünkü imzaları yani yükleyicileri kapalı Jailbreak bakabilirsiniz.
Mert Ali GSM dedi: Öyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Düşüremezsiniz çünkü imzaları yani yükleyicileri kapalı Jailbreak bakabilirsiniz.
M Mert Ali GSM Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 32 8 Şubat 2023 #8 Aeroxs dedi: Düşüremezsiniz çünkü imzaları yani yükleyicileri kapalı Jailbreak bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... A7 çip olduğu için imzaları kapalı olsa dahi ios 10.3.3'e özel istisna var diye duydum.
Aeroxs dedi: Düşüremezsiniz çünkü imzaları yani yükleyicileri kapalı Jailbreak bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... A7 çip olduğu için imzaları kapalı olsa dahi ios 10.3.3'e özel istisna var diye duydum.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #9 Mert Ali GSM dedi: A7 çip olduğu için imzaları kapalı olsa dahi iOS 10.3.3'e özel istisna var diye duydum. Genişletmek için tıkla... Ben kendi 5simde yapamadım.
Mert Ali GSM dedi: A7 çip olduğu için imzaları kapalı olsa dahi iOS 10.3.3'e özel istisna var diye duydum. Genişletmek için tıkla... Ben kendi 5simde yapamadım.
M Mert Ali GSM Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 32 8 Şubat 2023 #10 Aeroxs dedi: Ben kendi 5simde yapamadım. Genişletmek için tıkla... macOs'ta bal gibi yapıyolar fakat MacOs'um olmadığından mütevellit windows için bir rehber arıyorum. Siz neden yapamadınız?
Aeroxs dedi: Ben kendi 5simde yapamadım. Genişletmek için tıkla... macOs'ta bal gibi yapıyolar fakat MacOs'um olmadığından mütevellit windows için bir rehber arıyorum. Siz neden yapamadınız?