thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Evet sorun bu oyle bir hata alıyorum. Hiçbir yere giremiyorum ama dokunmatik falan calısıyor. İyi yani. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet sorun bu oyle bir hata alıyorum. Hiçbir yere giremiyorum ama dokunmatik falan calısıyor. İyi yani. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oğuzhan NAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Innsbruck Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Teknisyeni 6 Temmuz 2024 #2 thrlswve dedi: Evet sorun bu oyle bir hata alıyorum. Hiçbir yere giremiyorum ama dokunmatik falan calısıyor. İyi yani. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çift kere dokunduğunuzda ekran aşağıya doğru iniyorsa Touch ID'niz bozulmuş demektir.
thrlswve dedi: Evet sorun bu oyle bir hata alıyorum. Hiçbir yere giremiyorum ama dokunmatik falan calısıyor. İyi yani. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çift kere dokunduğunuzda ekran aşağıya doğru iniyorsa Touch ID'niz bozulmuş demektir.
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 Oğuzhan NAS dedi: Çift kere dokunduğunuzda ekran aşağıya doğru iniyorsa Touch ID'niz bozulmuş demektir. Genişletmek için tıkla... Ne tarafa çift dokunduğumda ben acıldığından hemen bir şeye bassam giriyor yani dokunmatiği çalışıyor(bence)
Oğuzhan NAS dedi: Çift kere dokunduğunuzda ekran aşağıya doğru iniyorsa Touch ID'niz bozulmuş demektir. Genişletmek için tıkla... Ne tarafa çift dokunduğumda ben acıldığından hemen bir şeye bassam giriyor yani dokunmatiği çalışıyor(bence)
Oğuzhan NAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Innsbruck Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Teknisyeni 6 Temmuz 2024 #4 thrlswve dedi: Ne tarafa çift dokunduğumda Genişletmek için tıkla... Touch ID'ye çift dokunun basmayın
thrlswve dedi: Ne tarafa çift dokunduğumda Genişletmek için tıkla... Touch ID'ye çift dokunun basmayın
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 Hocam telefonu acıyorum basıyorum bir kere tusa basıyorum acılıyor basılı tutunca Siri'ye giriyor tek sorun Tamam a basınca bir şey olmuyor
Hocam telefonu acıyorum basıyorum bir kere tusa basıyorum acılıyor basılı tutunca Siri'ye giriyor tek sorun Tamam a basınca bir şey olmuyor
Oğuzhan NAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Innsbruck Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Teknisyeni 6 Temmuz 2024 #6 thrlswve dedi: Hocam telefonu acıyorum basıyorum bir kere tusa basıyorum acılıyor basılı tutunca Siri'ye giriyor tek sorun tamam a basınca bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam'dan kastınız nedir?
thrlswve dedi: Hocam telefonu acıyorum basıyorum bir kere tusa basıyorum acılıyor basılı tutunca Siri'ye giriyor tek sorun tamam a basınca bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam'dan kastınız nedir?
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #7 Touch ID bu IPhone'da etkinleştirilemiyor diyor altta tamam var basınca bir şey olmuyor
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #8 Home tuşu üzerindeki Touch ID sensörü hasar görmüş veya tamamen bozulmuş. Bu yüzden de home tuşu tık tık görevinden başka işlevi yok.
Home tuşu üzerindeki Touch ID sensörü hasar görmüş veya tamamen bozulmuş. Bu yüzden de home tuşu tık tık görevinden başka işlevi yok.
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #9 Thalasa dedi: Home tuşu üzerindeki Touch ID sensörü hasar görmüş veya tamamen bozulmuş. Bu yüzden de Home tuşu tık tık görevinden başka işlevi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam olsun tamam a basınca bir şey olmuyor onun çözümü var mıdır? Ayrıca çalışıyor basınca ana ekrana geliyor titriyor falan
Thalasa dedi: Home tuşu üzerindeki Touch ID sensörü hasar görmüş veya tamamen bozulmuş. Bu yüzden de Home tuşu tık tık görevinden başka işlevi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam olsun tamam a basınca bir şey olmuyor onun çözümü var mıdır? Ayrıca çalışıyor basınca ana ekrana geliyor titriyor falan
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #10 thrlswve dedi: Hocam olsun tamam a basınca bir şey olmuyor onun çözümü var mıdır? Ayrıca çalışıyor basınca ana ekrana geliyor titriyor falan Genişletmek için tıkla... Zaten sana uyarı veriyor bu çalışmıyor diye. Sende tamam diyip cihazı kullanmaya devam ediyorsun. Eğer uyarı verip de Ayarlar kısmında Touch ID parmak izi ekleyebiliyorsan çalışması lazım.
thrlswve dedi: Hocam olsun tamam a basınca bir şey olmuyor onun çözümü var mıdır? Ayrıca çalışıyor basınca ana ekrana geliyor titriyor falan Genişletmek için tıkla... Zaten sana uyarı veriyor bu çalışmıyor diye. Sende tamam diyip cihazı kullanmaya devam ediyorsun. Eğer uyarı verip de Ayarlar kısmında Touch ID parmak izi ekleyebiliyorsan çalışması lazım.