Hangisini seçmeliyim? İkisi de evde var, iki seçenek soruluyor.
JB ile desteklenmeyen/imzalanmayan sürüm kuramaz.Hocam, ekran oranı, J7 Prime. Jailbreak atma, iPhone 5S.
Ben senin yerinde olsam iPhone 5S seçip ona Jailbreak ile iOS sürümünü yükseltir öyle kullanırdım.
Sürüm yükseltme diye bir şey yok iPhone’larda. Apple tarafından destek verilmeyen bir cihaza yeni sürüm kuramazsınız. iOS 12 bu cihaz için son sürümdü ve ebediyete kadar da öyle kalacak.Hocam, ekran oranı, J7 Prime. Jailbreak atma, iPhone 5S.
Ben senin yerinde olsam iPhone 5S seçip ona Jailbreak ile iOS sürümünü yükseltir öyle kullanırdım.
J7 Prime telefonunun 1500TL'lik bir fiyatı var. Onu almak yerine kaçak Redmi almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Buna bakabilirsin mesela.
Hocam telefon almayacağım annem ya j7'yi alacak veya ben alıp 5S vereceğim Free fire oynuyorum oyun olarak.
Hocam telefon almayacağım annem ya j7'yi alacak veya ben alıp 5S vereceğim Free fire oynuyorum oyun olarak.
Discord, Instagram kasmadan yeter
tamamdır sağolunSamsung Galaxy J7 daha avantajlı.
Annenizin iCloud hesabı eğer daha önce hiç açılmamışsa J7.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.