iPhone 5S vs J7 Prime

3507Enes

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hangisini seçmeliyim? İkisi de evde var, iki seçenek soruluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Hangisini seçmeliyim? İkisi de evde var, iki seçenek soruluyor.

Hocam, ekran oranı, J7 Prime. Jailbreak atma, iPhone 5S.

Ben senin yerinde olsam iPhone 5S seçip ona Jailbreak ile iOS sürümünü yükseltir öyle kullanırdım.

İkisi de günümüz için birbirinden kötü cihazlar. 5S ile hiçbir şey yapamazsınız zaten direkt eleyin onu. Jailbreak bile yapsanız çoğu uygulamanın artık eski sürümlerini kullanmak zorundasınız. Bu sene sonunda Whatsapp desteğinin çekilmesi gibi bir ihtimal de var.

J7 Prime yine Android olduğu için her ne kadar güncelleme almasa da uygulama güncellemeleri alıyor. 5S’den daha avantajlı. Bana kalırsa ikisi de kullanılmaz ama illa biri seçilecekse J7 Prime.
Hocam, ekran oranı, J7 Prime. Jailbreak atma, iPhone 5S.

Ben senin yerinde olsam iPhone 5S seçip ona Jailbreak ile iOS sürümünü yükseltir öyle kullanırdım.
Sürüm yükseltme diye bir şey yok iPhone’larda. Apple tarafından destek verilmeyen bir cihaza yeni sürüm kuramazsınız. iOS 12 bu cihaz için son sürümdü ve ebediyete kadar da öyle kalacak.

J7 Prime telefonunun 1500TL'lik bir fiyatı var. Onu almak yerine kaçak Redmi almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Buna bakabilirsin mesela.

Hocam telefon almayacağım annem ya j7'yi alacak veya ben alıp 5S vereceğim Free fire oynuyorum oyun olarak.

Hocam telefon almayacağım annem ya j7'yi alacak veya ben alıp 5S vereceğim Free fire oynuyorum oyun olarak.

Discord, Instagram kasmadan yeter

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı