iPhone 5S'ten iPhone 6S'e geçiş mantıklı mı?

Leji

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 5S kullanıyorum ve telefonum biraz eskimeye ve şarjı çok hızlı bitmeye başladı, 0 ışık ile bile 1,5 saatlik bir video izleme ömrü sunuyor ayrıca ekranı biraz küçük gelmeye başladı video izlerken o küçük işarete basmak çok sıkıntı yaratıyor.

Değmez bence. Onun yerine pili yeni olan bir iPhone 7 almak daha iyi performans sunar.

İmkanın varsa büyük ekran istiyorsan 7 Plus veya üstü daha mantıklı olur en azından Apple güncelleme vermeyi kesene kadar.

Muhtemelen bütçenizden dolayı böyle bir değişim yapabiliyorsunuz gibi duruyor. Kasa değişimi olduğu için kesinlikle geçilebilir bütçeye bağlı olarak. Fakat hali hazırda Apple Iphone 6'ların fişini çekiyor. Yeni güncellemeleri alamayacak o yüzden biraz dişinizi sıkıp para biriktirip, 7 plus yada 7'ye geçmek çok daha mantıklkı olacaktır.

7'nin bataryası ufak olduğu için birkaç sene içinde şarj sorunu başlar diye düşünüyorum.

7'nin bataryası ufak olduğu için birkaç sene içinde şarj sorunu başlar diye düşünüyorum.
Zaten Iphone 5'ten geçildiği için sorun yaratacağını düşünmüyorum. 1 gün götürür genel olarak ve o da yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…