iPhone 6 16 GB Dahili Hafıza Yeterli Mi?

Özgür_xy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Sayın Technopat üyeleri,
Ben iPhone 6 16 GB almayı düşünüyorum. iPhone 6 32 GB olmadığı için iPhone 6 64 GB almayı istiyordum. Ama maddi durumum şu an için yeterli değil. Ama daha sonra alabilirim. Neyse size soracağım soru sizce 16 GB Dahili hafıza yeterli midir? Ben müziği çok seven biriyim ve birçok müzik yüklemek istiyorum. Aynı zamanda birçok HD Fotoğraf, video ve daha birçok şey. Kısacası yapılabilecek her şeyi yapmak istiyorum. Sizce 16 GB ile bu saydıklarımı yapabilir miyim? Cevap verirseniz çok mutlu olurum!

Müzik resim video vs devamlı kullanacaksanız 16 gblık bir urun kesinlikle işinize yaramayacaktır... Genel itibari ile gerekli olan guncel uygulamalar ve toplasanız 25 30 resım yuklu oldugunda yaklasık 8 gb kadar bos alan kalıyor google drive yandex disk yada icloud gibi hesaplar kullansanızda o hesaplara yedekleyebilecekleriniz sınırlı ornegın bir google drive (15 gb) yada yandex diske 10 gb yedekleme yapsanız bile acak resım ve video yedeklemesı yapabılrıısnız ve her bakmak ıstedıgınde bulut uzeırnden ındrecegı ıcın bu seferde kota sorunlarıyla karsılasabılırsınız... Nacizane önerim henüz alım yapmadıysanız ve özellikle iphone alacaksanız 64 gb lıkdan assagı almayın...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı