iPhone 6 2022'de kullanılır mı?

İşsizEnes

Decapat
Daha fazla  
EasyCep sitesinden iPhone 6 16 GB sipariş ettim. Kargoya verildiği için iptal etme şansım da yok telefon geldiğinde nasıl bir performans göstereceğine ve sizin yorumlarınıza bakarak iade edip etmeme konusunu düşüneceğim. Sadece WhatsApp Discord vb. kullanıyorum bunların dışında sadece internette gezerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O telefon da kısa bir süre sonra uygulamaları dahi çalıştıramayacaksın.
Tüm güncellemeler kesildi.
Yani paranı çöpe atma.
Bütçen yoksa , telefonu internet de gezmek ve mesajlaşmak için kullanacaksan android alabilirsin.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum , parana yazık.

6S veya 6S Plus tamam denirde 6 çok kötü üstüne 16 GB eziyet. Böyle şeyleri aldıktan sonra sormanız saçma.

Dediğim gibi sadece whatshapp ve Discord kullanıyorum bir de internette geziyorum yeter mi sizce ne kadar götürür yani?

Dediğim gibi sadece whatshapp ve Discord kullanıyorum bir de internette geziyorum yeter mi sizce ne kadar götürür yani?

iPhone 6 pil performansı konusunda çok kötü bir telefon uygulamalardada kullansanız bile çok rahat bir performans beklemeyin artık düşünülebilir olan en düşük iPhone modeli iPhone 7 olmalı.

3uTools ile sosyal medya uygulamalarını atabilirsiniz ama iPhone 6 EasyCep'den almak yerine Letgo'da 6S veya 6S Plus bulabilirdiniz adamlar 6500TL'ye iPhone 8 satıyorlar bana kalırsa bayağı kazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…