iPhone 6 32 GB alınır mı?

6 serisi sıkıntılı idi. Bir hile yapıp 32GB getirdiler ve 1999 etiket fiyatı ile satıyorlar. Biraz bekleyip minimum 6S almaya çalışmalısın ya da piyasadaki güzel Android telefonlardan birini alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse yazmamış ama telefonlarda taksit olayı kalkmadı mı ? Eğer taksit ile alınabiliyorsa bende alacağım.

Kimse yazmamış ama telefonlarda taksit olayı kalkmadı mı ? Eğer taksit ile alınabiliyorsa bende alacağım.

Telefonu aldıktan sonra bankayı arıyorsun taksitlendirmek istediğini dile getiriyorsun uygun bir şeyler yapıyorlar diye biliyorum.

Telefonu aldıktan sonra bankayı arıyorsun taksitlendirmek istediğini dile getiriyorsun uygun bir şeyler yapıyorlar diye biliyorum.
Anladım ama taksitlendirmezler ise büyük sıkıntı olur.

Taksitle pahalı cihaz alınmaz, bütçene uyan orta seviye Android cihazlara bak sırf ortamda hava atayım diye taksiti bitmeden güncelleme desteği kesilecek cihaz alma. Xiaomi Mİ5S, Xperia X Compact öneririm.

Taksitle pahalı bir cihaz sadece verdiğin paraya değecek bir şey ise alınır, başka türlü olmaz. Mesela iPhone için takside girilir her türlü Apple ürünleri için.

Bence iPhone 6s altı artık alınmaz. iPhone 7s, 8'de çıkacak. Eski bir cihaz. Başka modellere yönelmeni öneririm.

Alınmaz. Androide yönelin derim ya da boyut sorun olmazsa SE.

Iphone 7 ve SE'den düşük cihaz alınmamalı. Eski donanıma, ilk çıktığı zaman ki gibi fiyat istemeleri çok saçma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…