iPhone 6 32 GB vs Huawei Mate 10 Lite

Imperius

Megapat
Daha fazla  
Biz bir cihaz alacağım. iPhone 6 32 GB veya Huawei Mate 10 Lite olacak. Ben şahsi görüşümü karşılaştırıp iPhone'un daha uzun ömürlü olacağını fakat eski nesil kaldığını düşünüyorum. İnternette de net bir bilgi göremedim. Telefonun 2.5 saat tam şarj olayı kafama takıldı, çok uzun. Samsung düşünmüyorum. Bu 2 telefon arasında bi + - yaparsak ortak bir sonuca varsak memnun olacağım. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantili cihaz alabilirim derseniz, Xiaomi Mi 6 öneririm.

Hiçbir Apple ürünü almayın!
Neden?

Arkadaşlar, düne kadar Apple ürünlerini, soluksuz tavsiye ederdim. Hackintosh muhabbeti bile hoş olurdu, Osx, İos ne demekti? Süperdi...

Fakat, adamlar tam tabiriyle rezil etti...

Elimde İphone 6 var ve gerçekten her hafta küfürler savuruyorum. Tamamen yazılım güncellemesiyle içine ettiler telefonunun. Bir hafta olmuyor, bir güncelleme geldi, o gelene dek hesap makinesi çalışmıyordu telefonda! Düşünün ki İos 11 çıkalı ne kadar olmuş, bir hesap makinesi sorunu düzeltilmiyor...

Onu geçtim, İphone, tüm stabilitesini kaybetmiş. Ki bunun için Jailbreak yapan biri değilseniz, kapalı bir sistem olduğu için yapabileceğiniz bir şey de yok. Sadece uygulama arası geçişlerdeki takılmaları, tuhaf grafik kaymaları vs. üstelik bu bana ait değil sadece, hemen herkes yaşıyor. Eğer telefonu sonuna kadar kullanan, tabiri caizse zorlayan biriyseniz bunlar geliyor başınıza.

Konunuzu sağda gördüm, öylelikle geldim.

Size benim tavsiyem bütçenize göre HTC almanız. Düzgünce ayarlandığında stabilite açısından şu anki İphone'u solladığını gördüm. Dayanıklılığından ise hiç şüphem yok.

P10 Lite değil Mate 10 Lite denmiş hocam, ben ikisini de önermiyorum çünkü Huawei, Honor markasını da ülkemize getirmeye başlayacak ve aynı telefonları farklı isimle daha ucuza satacak örneğin bu Mate 10 Lite modelini Honor cephesindeki dengi 1300 Tl civarı olacak.

Mi6 tavsiye ederim. canavar gibi çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…