ali samet sarı
Hectopat
Arkadaşlar iPhone 6'mın bataryasını değiştirmek istiyorum, marka önerisinde bulunur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
deji diye bir marka duymuştum araştırıp bakabilirsin. 6 için pahalı orjinal alma bence
Deji ve galıo kullandım fakat şişme yaptı orjinal e dönmek zorunda kaldım.İnternette ttec in gördüm önerirmisiniz.Annemin IP6'sında 2 aydır yüksek kapasiteli Deji 2200mAh batarya var. Çok memnun. Orjinale o kadar para vermeye değmez.
TTEC batarya hiç kullanmadım, bilmiyorum.Deji ve galıo kullandım fakat şişme yaptı orjinal e dönmek zorunda kaldım.İnternette ttec in gördüm önerirmisiniz.
Deji 2,5 yıl geçtiği için göndermedimTTEC batarya hiç kullanmadım, bilmiyorum.
Deji şişme yapınca garantiye yollamadınız mı? Garanti konusunda bayağı bir iddialılar çünkü.
2 tane Galaxy Note 4 telefonda 1.5 sene kadar kullandım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım Deji'de.
Sizce yine deji mi almalıyımDeji 2,5 yıl geçtiği için göndermedim
Sizi dinleyip eski deji ' ninde 2,5 yıl götürdüğünü düşünüp bi daha deji aldım şu anlık memnunum.Teşekkürler.TTEC batarya hiç kullanmadım, bilmiyorum.
Deji şişme yapınca garantiye yollamadınız mı? Garanti konusunda bayağı bir iddialılar çünkü.
2 tane Galaxy Note 4 telefonda 1.5 sene kadar kullandım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım Deji'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.