iPhone 6 batarya tavsiyesi

deji diye bir marka duymuştum araştırıp bakabilirsin. 6 için pahalı orjinal alma bence
Annemin IP6'sında 2 aydır yüksek kapasiteli Deji 2200mAh batarya var. Çok memnun. Orjinale o kadar para vermeye değmez.
Deji ve galıo kullandım fakat şişme yaptı orjinal e dönmek zorunda kaldım.İnternette ttec in gördüm önerirmisiniz.

Deji ve galıo kullandım fakat şişme yaptı orjinal e dönmek zorunda kaldım.İnternette ttec in gördüm önerirmisiniz.
TTEC batarya hiç kullanmadım, bilmiyorum.
Deji şişme yapınca garantiye yollamadınız mı? Garanti konusunda bayağı bir iddialılar çünkü.
2 tane Galaxy Note 4 telefonda 1.5 sene kadar kullandım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım Deji'de.

Deji şişme yapınca garantiye yollamadınız mı? Garanti konusunda bayağı bir iddialılar çünkü.
2 tane Galaxy Note 4 telefonda 1.5 sene kadar kullandım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım Deji'de.
Deji 2,5 yıl geçtiği için göndermedim
Deji 2,5 yıl geçtiği için göndermedim
Sizce yine deji mi almalıyım
Sizi dinleyip eski deji ' ninde 2,5 yıl götürdüğünü düşünüp bi daha deji aldım şu anlık memnunum.Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı