iPhone 6 beklenmeli mi, 5S mi alınmalı?

Burak1905

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aslında bu sıralar yeni bir telefon alacağım. Android almaktan vazgeçtim fakat iPhone 6 beklenmeli mi? Daha büyük ekran olacağı için fiyatı aşırı derece artar mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 ekran boyutu olarak iki seçenek şeklinde çıkacak diye biliyorum. Büyük ekranlı cihaz daha sonra çıkacak sanırım, ama beklemeye değeceğine eminim.

5s Kullanıyorum. Sorunsuz harika. Tek istediğim özellik geri tuşu olması.

6 aydır. Hiç sekilde kasma problemi yaşamadım. En Ağır oyunları indirdim denedim çok ağır oyunlarda çok ısındı bende oyunu kapattım. 100 Oyunda 2 3 tanesinde oda.

Ayrıca Yeni Şarj yeride güzel olmuş İ4 gibi dandik kırarmıyım korkusu hissetmiyosun.

Bi geri Tuşu olsa tamamda Kardeşimde N. Lumbia var. O geri yapınca benim içim gidiyor

Ama sedelik filan olsun harika.

Pil süresi nasıl? 1 saat oyun oynayınca ne kadar gidiyor? @Silinen üye
Aralıksız Face Skype Video filan takılırsan 3 - 4 saat tabi o kadar takılmıyon. Normal günlerde Skype Face Youtube filan birgün. Oyun oynarsan. 2 saaat filan ama aralıksız oynucan.
Bunlar yoksa. 2-3 gün rahat götürüyor.

Beklerim aslında ama fiyat dedikoduları insanı korkutuyor.
3000 Lira diyen yerler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…