Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.118 3 Nisan 2023 #1 iPhone 6 cihazim sadece 5GHz aglari goruyor,2.4GHz görmüyor. Bunun nedeni nedir? Tamiri var midir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.065 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Nisan 2023 #2 Ağ ayarlarını sıfırlayabilirsin. Altını çiziyorum, ağ ayarları. Telefonu tümden sıfırlamak değil.
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 3 Nisan 2023 #3 Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene ancak çözülmeyebilir. Benim eski telefonum da iPhone 6'ydı ve 2.4 GHz WiFi ile Bluetooth sıkıntılı çalışıyordu.
Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene ancak çözülmeyebilir. Benim eski telefonum da iPhone 6'ydı ve 2.4 GHz WiFi ile Bluetooth sıkıntılı çalışıyordu.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.118 3 Nisan 2023 #4 teknoman dedi: Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene ancak çözülmeyebilir. Benim eski telefonum da iPhone 6'ydı ve 2.4 GHz Wi-Fi ile Bluetooth sıkıntılı çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Teru dedi: Ağ ayarlarını sıfırlayabilirsin. Altını çiziyorum, ağ ayarları. Telefonu tümden sıfırlamak değil. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor maalesef daha once de denemistim.
teknoman dedi: Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene ancak çözülmeyebilir. Benim eski telefonum da iPhone 6'ydı ve 2.4 GHz Wi-Fi ile Bluetooth sıkıntılı çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Teru dedi: Ağ ayarlarını sıfırlayabilirsin. Altını çiziyorum, ağ ayarları. Telefonu tümden sıfırlamak değil. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor maalesef daha once de denemistim.