iPhone 6 Değişim Talebi

Orhan Z

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, biliyorum daha önce bu konu hakkında birçok kez konu açıldı ben de kendi telefonumu değişime vereceğim ekranı oynuyor diye ekranın sağ alt köşesine bastırınca içine çöküyor ve kıt kıt ses geliyor diye garantiye vereceğim. Bazı arkadaşlarım aynı sorundan dolayı garantiye verdiler tamir olup geldi telefon değişimi falan yapılmadı yani hangi sebeplerden dolayı garantiye verirsem değişim talebi olma olasılığı yüksek olur? Ayrıca bir yıl dünya bir yıl Türkiye garantisi var. Dünya garantisi bitmeden garantiye versem değişim olma olasılığı yüksek midir sizce yoksa fark etmez mi? Ayrıca size sormak istediğim bazı sorularım var.

1. Son zamanlarda iPhone degişimi yapan oldu mu olduysa hangi sorundan dolayı değişim yapıldı?
  2. Garantiye verdigimiz telefonlardan değişim talebinde bulunabiliyor muyuz yani bu bizim bir hakkımız mı?

Telefonum iPhone 6.
Cevap veren yardımcı olmaya çalışan tüm herkese teşekkür ederim.

Ürünü nereden aldınız? 1 ay içinde çıkan tüm arızalar garanti kapsamında değiştiğini biliyorum.

Turkcell e götür belge yazıyor onlar. Orada kullanıco değişim istiyor diye belirtiyorlar. Bu şekilde değişim yapabilirsin ancak tamir de olabilir garanti veremem. Dediğim yolu dene.

Değişimi talep edebilirsin ama onarılacak bir şey ise talebin geri çevrilir. Apple Destek sayfası ile iletişime geç numaranı ver 5 dakika içerisinde seni arayacaklardır. Şikayetini dile getir ve değişim olup olmayacağını sor. Seni iyice bilgilendirip yönlendirirler. Değişim olup olmayacağını da anlarsın o zaman.

Turkcell e götür belge yazıyor onlar. Orada kullanıco değişim istiyor diye belirtiyorlar. Bu şekilde değişim yapabilirsin ancak tamir de olabilir garanti veremem. Dediğim yolu dene.

Telefonu vodafone dan aldım ö yüzden olmuyor.

Kardeşim dediğini yaptım aradılar söyledim ekran oynuyor diye muhtemelen değişim olur dedi bende aralıkdan sonra vericem garantiye dedim ama dursun 2017 ye kadar garantisi var.

Ürünü nereden aldınız? 1 ay içinde çıkan tüm arızalar garanti kapsamında değiştiğini biliyorum.

Telefonu alalı 3 ay oldu o yüzden senin dediğin olmuyor kardeş.

Teknik sorunun olunca telefonla ilgili direk onlara danış ve bilgi alarak yolla. Sana daha sağlıklı bilgi verirler.

Teknik sorunun olunca telefonla ilgili direk onlara danış ve bilgi alarak yolla. Sana daha sağlıklı bilgi verirler.

Kardeşim çok sağol birde birşey sorucam şimdi destek hattı için telefon ayarları iCloud vs ayarlar bunlarıda destek hattından halledebilirmiyiz.
TEŞEKKÜRLER.

Evet ordan halledilebilir ama sana bunlar için verecekleri hizmet biraz zor olabiliyor. Malum kendileri gizlilik ile övünüyorlar. Bilgi konusunda fazla ileri gitmeyebilirler. Bunları kendin iCloud ve ya iTunes üzerinden kendin halletsen daha hızlı olur.

Çok teşekkür ederim bende ilk defa iphone kullandığım için pek bilmiyorum yavaş yavaş ögreniyorum her neyse herşey için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…