iPhone 6 dfu modunda takılı kaldı

karul

Decapat
Jailbreak atmaya çalışırken hata verdi. Tekrar denedim. Siyah ekranda kaldı. Reiboot ile düzeltmeyi denedim ancak Full sürüm istiyor. Veri kaybı olmadan nasıl yapabilirim? iTunes ile denediğimde mesajlar, telefon numaraları vs. silinecek yazıyor.

Edit: iPhixer diye bir uygulama buldum. Onu deneyeceğim.

Son düzenleme:
Jailbreak atmaya çalışırken hata verdi. Tekrar denedim. Siyah ekranda kaldı. Reiboot ile düzeltmeyi denedim ancak Full sürüm istiyor. Veri kaybı olmadan nasıl yapabilirim? iTunes ile denediğimde mesajlar, telefon numaraları vs. silinecek yazıyor.

Edit: iPhixer diye bir uygulama buldum. Onu deneyeceğim.
DFU modundan çıkmak için kapatma tuşu ile Ana Ekran tuşunu Apple logosu çıkana kadar basılı tutun.
Alternatif olarak 3uTools kullanabilirsiniz. Çok kullanışlı bir uygulama.

Jailbreak hata vermişse ben size yardımcı olabilirim.
Benim de jailbreak yapılı bir iPhone 6 telefonum var.

Orta tuşa basılı tut kapalı iken 10 saniye bekle ve elini çekip sadece açma tuşuna basılı tut.

Dfu modundan çıkmak için kapatma tuşu ile ana ekran tuşunu Apple logosu çıkana kadar basılı tutun.
Alternatif olarak 3uTools kullanabilirsiniz. Çok kullanışlı bir uygulama.

Jailbreak hata vermişse ben size yardımcı olabilirim.
Benim de Jailbreak yapılı bir iPhone 6 telefonum var.

Teşekkürler hocam. Buna benzer bir şey denedim fakat olmadı. Sanırım yanlış yaptım.

Tamamdır hocam, o zaman Windows'a boot edip 3uTools yükleyin.
3uTools ile dfu modundan çıkılabiliyor. (cihaz o zamana kadar dfu modundan çıkar zaten.)

Benim asıl amacım Jailbreak kurup tamamen kaldırmak. Daha önce kurmuştum fakat kalıntıları var sanırım. Enpara kullanamıyorum. Güvenlik açığı falan diyor. Ayrıca konu ile alakasız ama iOS 12.5 dışı üst bir sürüm kurabilir miyim? Reiboot uygulamasında vardı fakat Full sürüm istiyordu.

Benim asıl amacım Jailbreak kurup tamamen kaldırmak. Daha önce kurmuştum fakat kalıntıları var sanırım. Enpara kullanamıyorum. Güvenlik açığı falan diyor. Ayrıca konu ile alakasız ama iOS 12.5 dışı üst bir sürüm kurabilir miyim? Reiboot uygulamasında vardı fakat Full sürüm istiyordu.
iOS 12.5.7 kurabilirsiniz. Jailbreak'i tamamen kaldırmak için telefona format atmak gerek.
3uTools > Flash & JB > Easy Flash'a gelin. iOS 12.5.7'i oradan indirin.
Sonra alttan "Quick Flash Mode"u seçin ve her şeyi
onayladıktan sonra cihazın tamamen formatlanmasını bekleyin.

Eğer bir banka uygulaması kullanıyorsanız asla jailbreak atmayın,
atacaksanız da bypass tweakleri kullanmayı deneyin.

Jailbreak'i Windows'tan mı yapmaya çalışıyordunuz? Windows'ta çalışmayabilir.
En iyisi USB belleğe checkn1x yazdırıp boot etmektir.

iOS 12.5.7 kurabilirsiniz. Jailbreak'i tamamen kaldırmak için telefona format atmak gerek.
3uTools > flash & JB > easy flash'a gelin. iOS 12.5.7'i oradan indirin.
Sonra alttan "quick flash mode"u seçin ve her şeyi.
Onayladıktan sonra cihazın tamamen formatlanmasını bekleyin.

iOS 12 üstü derken iOS 13-14 gibi sürümlerden bahsediyordum. Nays iOS 13-14 istiyor. Onuda kuramıyorum.

eğer bir banka uygulaması kullanıyorsanız asla Jailbreak atmayın,
Atacaksanız da bypass Tweak'leri kullanmayı deneyin.

İlk attığımda bilmiyordum ve çok kullanmıyordum.

Jailbreak'i Windows'tan mı yapmaya çalışıyordunuz? Windows'ta çalışmayabilir.
En iyisi USB belleğe checkn1X yazdırıp boot etmektir.

checkra1n ISO dosyasını USB'ye yazdırıp öyle boot ediyorum.

iOS 12 üstü derken iOS 13-14 gibi sürümlerden bahsediyordum. Nays iOS 13-14 istiyor. Onuda kuramıyorum.
Maalesef öyle bir şey yok hocam.
checkra1n ISO dosyasını USB'ye yazdırıp öyle boot ediyorum.
Start'a bastığınız anda 3-4 saniye boyunca Ana Ekran ve kapatma tuşunu basılı tutun.
Aşağıdaki yazı aktif olduğu anda "iPhone is in DFU mode" gibi bir yazı çıkana kadar sadece Ana Ekran tuşunu basılı tutun. Başaramazsanız bilgisayarı yeniden USB'den boot edip tekrar deneyin.

start'a bastığınız anda 3-4 saniye boyunca ana ekran ve kapatma tuşunu basılı tutun.
aşağıdaki yazı aktif olduğu anda "iPhone is in dfu mode" gibi bir yazı çıkana kadar sadece ana ekran tuşunu basılı tutun. Başaramazsanız bilgisayarı yeniden USB'den boot edip tekrar deneyin.

Jailbreak atmayı biliyorum. Sadece bir hata sonucu oldu bu olay. Kurduktan sonra nasıl hiç kalıntı kalmayacak şekilde temizleyebilirim?

Maalesef öyle bir şey yok hocam.

Nays kullanabilsem çok iyi olurdu. Peki iPhone 11 kullanan bir arkadaşım ile aynı iCloud hesabına girsek o indirse daha düşük bir sürümünü indirebilir miyim? Böyle bir şey olduğunu duymuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı