casstiel Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #1 iPhone 6 kullanıyorum. Tuş kilidini kapattığım zaman belli bir süre telefonu kullanmayıp tekrar ekranı açtığımda wifi kapanmış oluyor. Kendisi tekrar otomatik bağlanıyor. Sebebi ne olabilir, ayarlarda böyle bir ayar açtığımı hatırlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2015
iPhone 6 kullanıyorum. Tuş kilidini kapattığım zaman belli bir süre telefonu kullanmayıp tekrar ekranı açtığımda wifi kapanmış oluyor. Kendisi tekrar otomatik bağlanıyor. Sebebi ne olabilir, ayarlarda böyle bir ayar açtığımı hatırlamıyorum.
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 5 Aralık 2015 #2 Telefonun şarjının bitmemesi için olan birşey ayarlar kısmından kapatılıyor sanırım. İos tabanlı telefon cihaz kullanmadığım için bilmiyorum.
Telefonun şarjının bitmemesi için olan birşey ayarlar kısmından kapatılıyor sanırım. İos tabanlı telefon cihaz kullanmadığım için bilmiyorum.