iPhone 6 faturaya ek satın alma

Geçmiş olsun aynı avea ile note 3 almış bizim bir arkadaş 2650 liraya kitlemişler. Operatörlerin canı cehenneme.
kardeşim daha almadim ama alacagim alanlar var 2500 faturayla ve katlamıyorla o nasıl oluyor 2500 alıp 24 ay sonra 3000 ödemıs deılde 2500 ödemıs olmak

Fatura fiyatından kaynaklıdır belki de.
işte kardeşim nasil oluyor yani ben anlayamadim bu sıstemı kımı 50 100 tl fark odeyerek alıor kımıne fark bındemeden telefonun aynı fıyatına alıyor ?

Vade farksız taksıtlendirme yapılmıştır. Onuda hangi banka hangi firma yapiyor bilmiyorum

Hocam cihazı faturaya ek almak mı istiyorsunuz? '' Vodafone '' faturalı hattınız varsa ve 12 aydan fazla süredir kullanıyorsanız önceki faturalarınız düzenli ödenmiş olduğu takdirde dilediğiniz tarife üzerinden alabilirsiniz. 24 ay ve 36 ay taksit imkanı da cabası.

Vade farksız taksıtlendirme yapılmıştır. Onuda hangi banka hangi firma yapiyor bilmiyorum
yanı kardesım anlayamadım işte nasıl oluyor bende anlayamadım

sorun o deil kardeşim adamlar bindiyor nasıl 24 ay taksıt alıyorsun ama 24 ay ıcınde kullandıgın faturayı cıkıb telefonu hesapladıgında 3000TL cıvarı yapıyor telefon 2500 cıvarıyken ve 500 600 tl fazla alıyorlar

500 - 600 TL fark kesinlikle yanlış. Sonuçta taksitle ödüyorsunuz ve yanında tarifenizde bulunuyor en fazla 200 TL gibi bir fark ödersiniz. Şuan dergi yanımda mevcut değil yoksa detaylı bilgi verirdim. En kısa sürede buradan yazarım.

yani kardeşim ben hesapladim öyle cıkıyor yada ben yanliş hesapladım ama iyi bindiriyor yani hele tek cekım yapıp aldıgında daha cok yapıyorlar daha fazla abindiriyorlar yani 200 tl gibi bi fark önemli deil ama daha fazla cıkıyor kardeşim recep abide aldi ama onunkı nasıl 2500tl denk geldı onu merak edıyorum

Nasıl oluyor öyle hocam ya? Ticari kredi kartınız mı var?

Nasıl oluyor öyle hocam ya? Ticari kredi kartınız mı var?
Şöyle bir durum oluyor. İlk önce aldığın ürünün fiyatı kredi kartından çekiliyor. İstersen sen arıyorsun, mesaj gönderiyorsun ya da onlar mesaj gönderiyorlar ordan belli yazı yazıp göndermeni istiyorlar. Nakit alıyorsun ama bankaya taksit olarak ödüyorsun. Herhalde bütün bankalarda vardır taksit ve öteleme için taksit sayısı başına ve öteleme sayısı başına göre ücretler. Aslında bu kredi kartına direk postan taksitle aynısı ama farklı türden çalışanı. Bir keresinden eniştemle gitmiştik araba için 50 TL kredi kartından tek çekim yapılmıştı sanayide. Sonra telefonuna mesaj geldi taksit istiyormusunuz diye belli şeyler yazıyordu gönderdik bişey olmamış ama yanlış yazmıştık olmadı. Yazdıktan sonra 10dk sonra tekrar gönderdik ilk gönderileni işlemiş. Garanti Bankasına baktım o zaman gördümde taksit ve öteleme sayısı başına 1 - 2 TL alıyordu.

Çok teşekkür ederim, güzel ve yararlı bilgi

Kardeşim git al ürünü. Sonra kullandıgın kartın şubesine git onlar seni arar yada sms atarlar. Gidersin taksit teklif ederler evet dersin ama şu kadar miktar peşinat ödemek istiyorum geri kalanı taksit yapın dersin. İşlemini yaparlar senin aradıgın çözüm budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…