enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 15 Mart 2023 #1 Cihazım iPhone 6. dün sıfırladım ve iCloud şifremi bilmediğimi hatırladım. Etkinleştirme kilidinde kaldı şu an. Bypass yapmak için frpfile indirdim fakat açılmıyor. Ne yapabilirim? Windows 11 kullanıyorum. Son düzenleme: 15 Mart 2023
Cihazım iPhone 6. dün sıfırladım ve iCloud şifremi bilmediğimi hatırladım. Etkinleştirme kilidinde kaldı şu an. Bypass yapmak için frpfile indirdim fakat açılmıyor. Ne yapabilirim? Windows 11 kullanıyorum.
amdlaynar Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 Öncelikle geçmiş olsun cihazın kutusu ve faturası duruyorsa teknik desteğe başvurmanızı öneririm.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 15 Mart 2023 #3 amdlaynar dedi: Öncelikle geçmiş olsun cihazın kutusu ve faturası duruyorsa teknik desteğe başvurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Başvurdum fakat orijinal faturası elimde değil sadece EasyCep faturası olduğu için sıfırlamadılar.
amdlaynar dedi: Öncelikle geçmiş olsun cihazın kutusu ve faturası duruyorsa teknik desteğe başvurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Başvurdum fakat orijinal faturası elimde değil sadece EasyCep faturası olduğu için sıfırlamadılar.