iPhone 6 Hala Alınabilir mi?

S5 olsun S6 olsun çevremde kullananlar var hepside memnun yenilerinde bu problemi görmedim. Bir kaç masrafım var onlardan sonra bende S6 almayı düşünüyorum.

O zaman listeme ekleyebilirim. Tabii biraz araştırma yaptıktan sonra.

Bir telefonu ilk çıktığında almak bence saçmalıktır. Üstünden en az 5-6 ay geçmesini beklemek lazım ki insanlar kullansın ve sorunlarını yavaştan belirtmeye başlasın. Böylece daha çok fikir alınabilir. Şimdilik Galaxy s6 almak mantıksız olacaktır belki ileride birçok sorun çıkacaktır.

Kasma sorunu işletim sistemiyle alakalı, android telefonlarda 2-3 gb ram olmasına ve işlemcisinin de daha hızlı olmasına rağmen ios işletim sistemi kadar stabil çalışmıyor. Ben bu kadar parayı android bir cihaza vermenizi tavsiye etmiyorum.

LG G2'de hala gram kasma yokken Android'e çamur atma lütfen.

Android' e çamur atmayı bırakın. Samsung' un aptal TouchWiz ROM lu cihazları çok sattı diye, herkes Android' i TouchWiz sanmaya başladı. Verimsiz çalışma Samsung' un kabahati, Android' in değil. Galaxy S6 serisi ile birlikte bu konudaki yanlışlarını giderdiklerini iddia ediyorlar, ama yine arkadaşların dediği gibi, bunu 5 - 6 ay sonra kullanıcı inceleme ve yorumlarından sonra daha iyi anlayabileceğiz.

Android bana güven vermiyor. Şu an Sony kullanıyorum fakat memnun değilim. Yaza umarım ben de bir iphone alacağım.

Android bana güven vermiyor. Şu an Sony kullanıyorum fakat memnun değilim. Yaza umarım ben de bir iphone alacağım.
Hangi modelini kullanıyorsunuz ve neden memnun değilsiniz? Sony kullanan arkadaşlarımdan şikayet duymadım, ondan soruyorum.

HTC One M9 android kullananlar bayılıcak inceledim ve çok hoşuma gitti 53 bin in üzerinde puan elde ettim çok başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…