iPhone 6 Hala Alınır mı?

ErkanIplikci

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 6 gibi şık duran telefonlar severim. El yapım küçük. iPhone 6 alayım mı yoksa android al kardeşim mi diyorsunuz?
Bütçe maksimum 1800-1900 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 6 artık oldukça eski bir model. Sıfır olarak alınacak bir telefon için kesinlikle tavsiye etmezdim. Bütçe arttırılabilirse daha üst model iphone modellerine bakabilirsiniz.

Iphone 6 Plus sahibiyim 3 seneyi aştı hala üzmedi değiştirmeyi de düşünmüyorum ama şu an telefon alacak olsam eskimiş bir modele bu kadar para vermezdim.

Ben bir IPhone6 kullanıcısıym ve 2017 yılının sonunda almıştım bu telefonu. Alırken çoğu kişi alma vb. şeyler söylüyordu. Aldım ve hiç pişman olmadım. Çünkü eski telefonum çok da hızlı değildi. Eğer hıza alışmamış ve 5-6 saniyelik geç kalmaları umursamayacaksan alınır. Fakat bunlar senin için önemli ise almamalısın.

Son düzenleme:
Sıfır olarak alacaksanız 6S almanızı öneririm. Hem RAM hem işlemci gücü olsun aralarında neredeyse 2 kat fark var. Onun dışında telefonu daha çok hangi amaçlar için kullanacağınızı söylerseniz ona göre yardımcı oluruz.

Kardeşim telefonu belki simdi almis olabilirsin ama almayanlar icin sunu söylüyorum iphone 6 su anda alabilirsin tasarım açısından baya sık bir telefon ve 1600-1500 TL civarında ki Android telefonları tokatlar öyle soyliyim ben huawei p smart aldim ve iphone 6 almadigima pisman oldum bence iPhone 6 hala alınabilir bi telefon ama cok dayanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…