iPhone 6 halen alınır mı?

berat Demirc

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 6 almayi düşünüyorum. Android'den iOS'a gececeğim fakat iPhone 6'yı hep fazla onermiyorlar. Bütçem 2300 TL. iPhone veya mobile anlayanlar cevap verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 6 tavsiye edilmemesinin sebebi telefonun kasasının sağlam olmaması ve eğilmesidir. Bundan dolayı sana 6S tavsiye ederim bende şuan telefon alacak olsam 6S alırım.
Az daha sabret üstüne koy 6S al ve halen alınır mı? demişsin Apple cihazlarına uzun süreli destek verir android gibi 2 senede güncellemeyi kesmez o yüzden kafan rahat olsun.

İphone 7 hariç tüm serilerini kullandım. 7'nin çok güzel özellikleri olmasına karşın, kulaklık ve şarj girişinin aynı yer olması bence büyük bir handikap. Şu an 6S Plus kullanıyorum ve önceki serilere göre çok daha iyi bir cihaz. Tavsiye ederim.

İşlemci ve ilerleyen zamanlarda alıcak güncellemeri düşünürsek zamanla kasmalar vb. sorunlar görebilirsin. Benim sana tavsiyem iphone 8'in çıkmasını bekle o zaman fiyatlarda indirim olabilir veya 2. elinde bende 7 plus almayı düşünüyorum ama önce 8'i görmem lazım

İPhone SE almanı tavsiye ederim. İçinde A9 çip bulunmakta, 4K çekimlerde de başarılı olduğu söylenebilir.

Kendim 6 kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim henüz. Babamd a iPhone 4 kullanıyor hala ilk çıktığından beri. iOS'a geçmen iyi olacaktır genellikle uzun ömürlü oluyor apple'ın ürünleri. Sana tavsiyem iPhone 8'in çıkmasını bekle ondan sonra iPhone 6S al.

Iphone ların alıcılara en büyük dezavantajı kolay kolay değer kaybetmiyorlar. Bakalım 8 çıktığında 6S ne kadar düşecek [emoji4]

Ne kadar bi indirim olur peki?

Arkadaşın dediği gibi sekizin çıkmasını bekle 200-300 TL civarı bir düşüş olacağını tahmin ediyorum ki bu zamanla artıcak tabiki ve en kötü 6S al aşşağısına düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…