iPhone 6 iCloud çıkış yapılamıyor

caganturudu

Femtopat
Daha fazla  
Benim ablamın iPhone 6'sı vardı şimdi onun iPhone 8'i oldu iPhone 6 bana geldi fakat telefonu sıfırlamak için iCloud şifresi istiyor ve ablam şifreyi unutmuş. Ben de şifreyi sıfırlamak istedim ve bunları yaptıktan sonra 14 gün beklememi istedi. Ben çok sabırsız olduğum için bu işi erkenden halletme ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ablamın iPhone 6'sı vardı şimdi onun iPhone 8'i oldu iPhone 6 bana geldi fakat telefonu sıfırlamak için iCloud şifresi istiyor ve ablam şifreyi unutmuş. Ben de şifreyi sıfırlamak istedim ve bunları yaptıktan sonra 14 gün beklememi istedi. Ben çok sabırsız olduğum için bu işi erkenden halletme ihtimalim var mı?

Yok ablan epostayı da unuttuysa faturasıda yoksa telefonun o telefondan o hesabı çıkarmanın ihtimali bile yok istediğin kişiye istediğin telefoncuya götür imkansız.

Yok ablan epostayı da unuttuysa faturasıda yoksa telefonun o telefondan o hesabı çıkarmanın ihtimali bile yok istediğin kişiye istediğin telefoncuya götür imkansız.

iCloud hesabından çıkmadan telefonu sakın sıfırlamayın bir daha kullanamazsınız. Sıfırlamadan sonraki kurulum ekranında kalır. Mecbur ya bekleyeceksiniz 14 gün, ya da ablanızın şifreyi hatırlamasını umacaksınız.

Erkenden çıkartabileceğinizi sanmıyorum ama söyleyeyim e-posta veya şifreyi unutursanız iCloud'u kaldırmanın bir yolu yok gibi. Belki Apple'a gerekli şeyleri söyleyerek kaldırtabilirseniz belki bir ihtimal iCloud'dan çıkabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı