iPhone 6 iOS 12.5.4 için Jailbreak önerisi

Bahadır.

Megapat
Daha fazla  
Meslek
-_-
Elimdeki mevcut cihaza Jailbreak yapmak istiyorum. Son zamanlarda sıkça önerilen ve bilgisayar gerektirmeden yapılabilen unc0ver istemcisini denedim. Başta düzgün çalışsa da telefonu yeniden başlattığımda uygulamanın telefonda oluşturduğu profil sıfırlandığı için haliyle Jailbreak de gitmiş oldu.

Bu telefon ve bu sürüme hangi farklı yazılımla telefon yeniden başlayınca deaktif olmayan Jailbreak yapabilirim?
Önerilerinizi bekliyorum.

Yapamazsın. Bu jb araçları semi-tethered. Yani yeniden başlayınca, kapatıp açınca jb gider.

İstediğin kapatıp açtığında bile gitmeyenler yıllar öncesinde kaldı. iOS 8-9’da falan

Yapamazsın. Bu jb araçları semi-tethered. Yani yeniden başlayınca, kapatıp açınca jb gider.

İstediğin kapatıp açtığında bile gitmeyenler yıllar öncesinde kaldı. iOS 8-9’da falan
Hadi ya, bilgisayardan yapılanlar bile mi kapatıp açılınca gidiyor?

Bilgisayardan JB yapmak kalmadı artık. PC'den ipa yüklüyorsun, telefondan JB yapıyorsun.

Ama o da yeniden başlatınca kayboluyor. Dediğin gibiyse üzücü gerçekten, Jailbreak'in de bir anlamı kalmamış o zaman. Eski telefonu yedek olarak tutup zaman zaman indirdiğim tweak'lerle farklı özellikler kurmak istiyordum. Telefonu yeniden başlatınca hepsi kayboluyorsa hiçbir anlamı yok.

Verdiğin cevap için teşekkür ederim.

Kaybolmaz ipa. 7 gün süresi vardır. 7 gün sonunda tekrar imzalaman, yani yüklemen gerekir.

Deneyebilirsin yine. Kapatıp açmazsın olur biter. Kapatırsan eğer açtığında tekrar jb yaparak kaldığın yerden devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…