Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 2 Ekim 2018 #11 Normal durumlar demediğiniz için de ben de kısmen doğru değil diye yazdım zaten Yoksa haklısınız, Apple'ın imzalamadığı bir sürüme iTunes ile normal bir şekilde dönemeyiz.
Normal durumlar demediğiniz için de ben de kısmen doğru değil diye yazdım zaten Yoksa haklısınız, Apple'ın imzalamadığı bir sürüme iTunes ile normal bir şekilde dönemeyiz.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2018 #12 Şuanlık sorunumu İOS 12 ile gidermiş durumdayım. Ama yine de İOS 9'u özlüyorum. Teşekkürler herşey için.
Şuanlık sorunumu İOS 12 ile gidermiş durumdayım. Ama yine de İOS 9'u özlüyorum. Teşekkürler herşey için.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2018 #13 Yerinde olsam iOS12'yi iTunes üzerinden sıfırdan kurardım. Çok çok daha stabil çalışacaktır.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2018 #14 İOS 12'ye geçtim. Şuanlık şarjın birazcık daha çabuk bitmesi dışında sorun yok gibi herkese teşekkürler.
İOS 12'ye geçtim. Şuanlık şarjın birazcık daha çabuk bitmesi dışında sorun yok gibi herkese teşekkürler.