iPhone 6, iPhone 6 Plus'tan Üç Kat Daha Fazla Satılıyor

okan yavuz

Hectopat
Daha fazla  
ABD'den gelen ilginç bir istatistik de, iPhone 6 modelleri hakkında. ABD'li iPhone kullanıcıları, pahalı iPhone 6 Plus modeli yerine iPhone 6'yı tercih ediyor. ABD'de satılan her iPhone 6 Plus için iPhone 6'dan üç tane satılıyor. Yani iPhone 6 satışları üç kat daha fazla. İngiltere'de ise bu oran daha da dramatik: 4 kat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ekranlı telefonlar çoğu kişi tarafından tercih edilmiyor. O yüzden İphone 6 satışları fazla olabilir.

@Silinen üye nin cevabi dogru. hatta buraya 6, 6 plus tan daha cok geldi. bi ay once kadar zincirlikuyudaki apple store 6 plus almak icin sordum ellerinde kalmamis en yakin 2 hafta icinde gelir demislerdi ama 6 vardi

Şahsen ben Note 2 kullanıyorum. Ve memnunum bundan sonra yeni telefon alırsam yine büyük ekranlı telefon alırım.

İnsanın ihtiyacına göre değişir tabi, ama ben büyük telefonun her zaman kaba olduğunu düşünürüm, yakın zaman da 6 alcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…