Iphone 6 ısınma sorunu

frknatsvn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim Iphone 6'ım müzik dinlerken bile aşırı ısınıyor bunun nedeni nedir ? Bataryada mı problem var? Ayrıca şarj olurken şarj makinası da çok ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıldır İphone 5 kullanıyorum. Şarjı bitince fişe takıp 45-60 dakika sonra %100 olunca çıkarıyorum ve şarjı -kullanıma göre- 15 saat ile 2 gün arasında bitiyor. Isınma sorunuda yok. Ama babamın kullandığı Samsung-Apple farketmez telefon ilk zamanda bataryası uzun giden telefon 1 ayda bataryası 2 saat dayanmaz oluyor.
Fazla şarjda durma, şarjdayken telefonu kullanma ve şarj makinesindeki sıkıntılar bataryada problem oluşturabilir. Hiçbir İphone'da işlemci ısınması sorunu da görmedim.

Biraz forumdaki yazıları okursan İphone'nun da ısındığını görürsün. Nitekim içinde klima yok ya, ısınacak tabikide... Sarj makinesinin içerisinden elektrik akımı geçmiyor mu ? %100 verimle çalışan bir makine var mı dünyada ? Kayıp verim ne oluyor ? Isı oluyor işte.

Benim iPhone 6 da çok ısınıyor. Kullanmasam bile sadece internette gezsem veya Dediğin gibi müzik dinlesem ısınıyor. Şarj cihazı da şarj ederken aşırı ısınıyor. Yani normal her şey. Havadan olsa gerek.

1 yıldır İphone 5 kullanıyorum. Şarjı bitince fişe takıp 45-60 dakika sonra %100 olunca çıkarıyorum ve şarjı -kullanıma göre- 15 saat ile 2 gün arasında bitiyor. Isınma sorunuda yok. Ama babamın kullandığı Samsung-Apple farketmez telefon ilk zamanda bataryası uzun giden telefon 1 ayda bataryası 2 saat dayanmaz oluyor.
Fazla şarjda durma, şarjdayken telefonu kullanma ve şarj makinesindeki sıkıntılar bataryada problem oluşturabilir. Hiçbir İphone'da işlemci ısınması sorunu da görmedim.
Demekki Gözlerinde sorun var dostum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı