iPhone 6 Jailbreak yapılmalı mı?

ahmetylmaz6688

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Android telefonum bozulduğu için elimde olan iPhone 6 cihaza geçiş yaptım. Günlük hayatta genellikle bilgisayardayım telefonda çok vakit geçirmem. Ve iOS 12.5.5 sürümünde çok eksik özellik var. Geçen günlerde bir Jailbreak yaptım. Dark mode, ekranı kapatınca pil tasarrufu açma gibi 4,5 tane Tweak kurdum. Ve bazı arkadaşlar bunun pil ömrünü azaltacağını söylemişler. Şu an cihazın pil sağlığı 90 ve orijinal batarya. Sizce Jailbreak yapmalı mıyım?

Bu arada cihaz iPhone 6 6S değil onun bilgisini vereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yap derim. iPhone 6 zaten yeni yazılım almayan bir cihaz, biraz eğlenmiş olursun aynı zamanda.

5s'de geçtiğimiz günlerde uygulamıştım, bence değer.

Ben şu an 5S kullanıyorum. Desteği çekildi ama o tür programları kurmayı hiç sevmiyorum nedense. Sanki telefonun orijinalliği bozulmuş gibi hissediyorum.

Ben şu an 5S kullanıyorum. Desteği çekildi ama o tür programları kurmayı hiç sevmiyorum nedense. Sanki telefonun orijinalliği bozulmuş gibi hissediyorum.

Ben biraz daha OEM duran Tweak'ları kuruyordum mesela iPhone 7'ye amber kurmuştum çok iyi bir Tweak.

Hocam konuyu kapatmamışsınız bir sorum var: Bende iPhone 6 var Jailbreak yapıp bir Tweak var App Store da şu an yüklenmeyen uygulamaları yüklüyor ve kullanılabiliyor, bende Jailbreak yapıp bu Tweak'i kursam Jailbreak'siz miş gibi normal bir şekilde kullanabilir miyim cidden Apple arayüzünü seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…