Çözüldü iPhone 6 Jailbreak yapmalı mıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirasln1

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2.5 yıldır iPhone 6 kullanıyorum. Uzun zamandır IPhone'den pişman olmaya başladım ama esas sorun o değil şu an telefonumu değiştiremeyeceğim için bana bu telefonu daha kullanışlı hale getirecek bir şey lazımdı ve Jailbreak olayını düşündüm. iOS 12.4. 5 kullanıyorum şu an sürüm olarak.
  • Telefonumda herhangi bir şarj süresinde azalma gibi teknik bir sorun oluşturur mu?
  • Açıkçası bu olayı sadece ücretsiz oyun ve uygulama için yapmak istiyorum sizce mantıklı olur mu?
  • iPhone 6 da bu verimi alabilir miyim?

Evet ikinci seçenek için mantıklı olur ama kesinlikle fazla tweak yüklemeyin. Çünkü aşırı derecede kastırıyor. Şarj süresinde azalma dediğim gibi çeşitli tweaklerden dolayı fark edebiliyor.

Açıkçası bu olayı sadece ücretsiz oyun ve uygulama için yapmak istiyorum sizce mantıklı olur mu?
Sadece bu iş için ise mantıklı olur.
iPhone 6 da bu verimi alabilir miyim?
16 GB'lık cihaz olmadığı sürece sıkıntı olmaz, JB olan cihazlarda en az 2-3 GB boş alan olmasını önerirler (eğer yapacaksanız Dark Mode için olan Tweak'lere de bakın).
Merak ettim, neden iPhone'dan pişmanlık duymaya başladınız?

Şarj sıkıntısından ve yavaşlıktan olabilir, iPhone 6 günümüz için çok düşük bir cihaz oldu. Keşke Apple şöyle 2000 TL fiyatında düşük bütçeli bir cihaz piyasaya sürse de alsak.

Apple satış tekniği ne kadar iyi olsada eski sürüm telefonlarına desteği tamamıyla kesiyolar. Güzel bi oyun çıkıyor bakıyorum 6s ve üzeri destekliyor diyor ve artık güncelleme yaptıkça şarj sürem iyice düşmeye başladı.
İphone kalitelidir severim ama fiyat performansı açısından daha iyi telefonlar var.

fiyat performansı açısından daha iyi telefonlar var.
Bu güne kadar Apple firması f/p olarak iyi bir cihaz üretmedi ki zaten (ülke ekonomisine göre bakarsak), bir ''S'' harfi bu kadar fark eder miymiş? :/
(bende 6S+ var ve cihazda gram yavaşlık yok, uygulama+güncelleme desteği olarak da en düşükten de olsa alıyorum)

Telefonum 16 gb ama baya boş yer var 4-5 gb civarı.
Evet maalesef öyle ama bence ne olursa olsun iphonenin kendine özgü bir kalitesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…