K kazım ak Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar İphone 6 için sağlam, dayanıklı kılıf önerir misiniz? Ben Spigen'in Tough Armor kılıfını buldum. www.spigen.com.tr: Spigen Apple Samsung HTC LG Sony Kılıfları Aynı kılıfı gittigidiyor.com da 22 TL'ye satıyorlar acaba bir oyun mu var orada. Spigen Tough Armor Case Kılıf Siyah Iphone 6 4,7 GittiGidiyor'da 160151208 Son olarak Spigen'den alsam bir sorun çıkar mı? Sorun= Güvenilir bir marka mıdır, aynı ürünü mü gönderiyor.
Arkadaşlar İphone 6 için sağlam, dayanıklı kılıf önerir misiniz? Ben Spigen'in Tough Armor kılıfını buldum. www.spigen.com.tr: Spigen Apple Samsung HTC LG Sony Kılıfları Aynı kılıfı gittigidiyor.com da 22 TL'ye satıyorlar acaba bir oyun mu var orada. Spigen Tough Armor Case Kılıf Siyah Iphone 6 4,7 GittiGidiyor'da 160151208 Son olarak Spigen'den alsam bir sorun çıkar mı? Sorun= Güvenilir bir marka mıdır, aynı ürünü mü gönderiyor.
D deepdark0 Ziyaretçi 19 Nisan 2015 #2 Bu kılıflar güzel kılıf ancak ben cüzdan kılıf tavsiye ederim. Ekranı koruma görevi yapıyor.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Nisan 2015 #3 Verus kılıfları öneririm.
Agab Agabseveroğulları Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 19 Nisan 2015 #4 Verus al.
Emrah Yıldırım Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 163 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #5 Spigen alacaksan kendi sitesinden almanı tavsiye ederim. Gittigidiyor'da satılan sahte olabilir. Ürünün gerçek olup olmadığını ürün ile beraber gelen kodu Spigen'in web sitesine girip kontrol edebilirsin.
Spigen alacaksan kendi sitesinden almanı tavsiye ederim. Gittigidiyor'da satılan sahte olabilir. Ürünün gerçek olup olmadığını ürün ile beraber gelen kodu Spigen'in web sitesine girip kontrol edebilirsin.