dkivanc Megapat Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 31 Ağustos 2014 #1 Yeni iPhone'un 9 Eylülde tanıtılacağını artık biliyoruz. O günü beklerken, canlı olarak tüm tanıtımı nasıl izleyebileceğimizi merak ediyorum. Lansman nerede ve hangi kanallar aracılığı ile izlenebilir olacak bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? İşte davetiyesi Son düzenleme: 31 Ağustos 2014
Yeni iPhone'un 9 Eylülde tanıtılacağını artık biliyoruz. O günü beklerken, canlı olarak tüm tanıtımı nasıl izleyebileceğimizi merak ediyorum. Lansman nerede ve hangi kanallar aracılığı ile izlenebilir olacak bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? İşte davetiyesi
D DarthVarder Hectopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #2 İphonedo adlı youtube kanalında kesinlikle olucaktır ayrıca DH ve SDN gibi sitelerdede olucaktır
Berat Solak Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #3 saat kaçta olcak
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #4 1 hafta kalmış simdi 5s alsam pişman olurum gibi geliyor kaldı elimde para
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 2 Eylül 2014 #5 iPhonedo'da kesin olacak tanıtım sonrası bir sürü iPhone 6 videolarıda olacaktır.
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2014 #6 swindler dedi: 1 hafta kalmış simdi 5s alsam pişman olurum gibi geliyor kaldı elimde para Genişletmek için tıkla... Ben 5S aldım, pişman da olmadım. Ama tabi ki karar sana ait.
swindler dedi: 1 hafta kalmış simdi 5s alsam pişman olurum gibi geliyor kaldı elimde para Genişletmek için tıkla... Ben 5S aldım, pişman da olmadım. Ama tabi ki karar sana ait.
tehlixe Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #7 Belki 5s in fiyatı düşer ya da 6 yakın bi fiyattan çıkar diye bekliyorum 5s i almamak için zor tutuyorum kendimi 6-7 gün kalmış şurada
Belki 5s in fiyatı düşer ya da 6 yakın bi fiyattan çıkar diye bekliyorum 5s i almamak için zor tutuyorum kendimi 6-7 gün kalmış şurada
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2014 #8 tehlixe dedi: Belki 5s in fiyatı düşer ya da 6 yakın bi fiyattan çıkar diye bekliyorum 5s i almamak için zor tutuyorum kendimi 6-7 gün kalmış şurada Genişletmek için tıkla... 200-250 TL gibi bir rakam bekleme.
tehlixe dedi: Belki 5s in fiyatı düşer ya da 6 yakın bi fiyattan çıkar diye bekliyorum 5s i almamak için zor tutuyorum kendimi 6-7 gün kalmış şurada Genişletmek için tıkla... 200-250 TL gibi bir rakam bekleme.
tehlixe Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #9 Ayberk Ercan dedi: 200-250 TL gibi bir rakam bekleme. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey değişeceğini ben de düşünmüyorum ama herkes farklı şeyler söylüyor. Bekleyip görmek en iyisi diye düşünüyorum
Ayberk Ercan dedi: 200-250 TL gibi bir rakam bekleme. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey değişeceğini ben de düşünmüyorum ama herkes farklı şeyler söylüyor. Bekleyip görmek en iyisi diye düşünüyorum
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #10 tehlixe dedi: Belki 5s in fiyatı düşer ya da 6 yakın bi fiyattan çıkar diye bekliyorum 5s i almamak için zor tutuyorum kendimi 6-7 gün kalmış şurada Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum tekrardan değerlendiririz konuyu bir şey kalmadı zaten çok büyük değişiklik olursa pişman oluruz.
tehlixe dedi: Belki 5s in fiyatı düşer ya da 6 yakın bi fiyattan çıkar diye bekliyorum 5s i almamak için zor tutuyorum kendimi 6-7 gün kalmış şurada Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum tekrardan değerlendiririz konuyu bir şey kalmadı zaten çok büyük değişiklik olursa pişman oluruz.