Akıllı telefon ve tablet piyasasını yaratan apple'ı, kimse donanımı yüzünden yargılayamaz bence. Daha düne kadar N95, N96'lara zamanının 1800-2000 liralarını veriyorduk kimse sesini çıkarmıyordu. iPhone telefon özelliği olan iPod olarak çıktı. İlk çıktığı gün elimizdeki telefonlar kadar ekranı vardı ve rehberimizdeki isim sayısı kadar yüksek frekansta çalışan bir işlemcisi vardı.
Yani iPhone'u rica ediyorum diğer telefonlar ile kıyaslamayın. Bütçe sorununuz yoksa, ihtiyacınızı görecekse, beğendiyseniz alın kullanın. Herkes almak zorunda değil, yorum yapmak zorunda da değil. Şimdi Hyundai ne kadar donanım kasarsa kassın, motor geliştirirse geliştirsin ben tercih etmem binmem. Mercedes'e gidipte senin niye 20 inç jantın yok demek gibi bir şeydi Apple'a büyük ekranın yok demek. Hayır kendimi bildim bileli teknolojiyi takip ederim, son dakika olaya dahil olmuş kişilerin çocuksu ve yarıştırmacı yorumu hatta bir ürün satın aldıktan sonra onu ilahlaştırıcı diğerlerini alçak düşürücü konuşmaları yüzünden tavsiye isteyen çoğu insan yanlış fikir sahibi oluyor. Neyse almışken iPhone 6 al.