iPhone 6 mı yoksa Sony Xperia Z3 mü?

İphone kolay yaşlanan bir telefon değil demişsiniz.
Benim bildiğim kadarıyla telefonların hafızası SSD gibi bir süre sonra yavaşlıyor. Bu yüzden İphone'nun yavaşlamaması gibi bir durum bildiğim kadarıyla yok. Eğer İphone için farklı bir durum geçerliyse lütfen beni buradan bilgilendiriniz.
Bu arada Sony Z serisinde güncelleme konusunda elini korkak alıştırmıyor, arayüzü stabil ve hızlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony'nin telefonlarını beğenmiyorum çok. En enteresan sorunları nedense sadece Xperia'da duydum. Durduk yere ekranın patlaması, durduk yere dokunmadiğin biri aradığı zaman kitlenmesi falan... Tesadüftür belki de.

3 sene kadar Galaxy SII kullandım 1 ay kadar önce uzun düşünceler sonucu iPhone 6'ya geçiş yaptım. Öncelikle donanım konusunda şüpheniz olmasın yazılım sizi fazlası ile tatmin edecektir. İki platformu da kullanan biri olarak stabilite konusunda kesinlikle iPhone ama açık kaynak ve özgürlükten feragat etmeniz gerekecek.

Batarya ömürlerini sakın ha göz ardı etme. Şuan bizim sınıfta Iphone6 kullanan da var Z3 kullanan da.
Biz G2 ve Z3 ile günü dolu dolu geçirip %50 şarjımız kalırken, Iphone6 kullanan arkadaş batarya bitmesin diye telefonu cebine koymak zorunda kalabiliyor.

Yinede Iphone6'nın tasarımını çok beğeniyorum. Amacın biraz da hava atmak ise fazlasıyla atarsın.
Hangisini alırdın dersen ya Z3 ya da Iphone 6+ alırdım.

Tabii ki de iPhone ancak bu seni paranoyaya sokabilir. Özellikle de cebinde taşırken.

(bkz.İphone 6 bükülme)

İphone al kardeşim uzun yılar kullan donma vb. sıkıntıların olmaz ancak android sistemde belli zaman sonra sorun yaşarsın.

İphone al kardeşim uzun yılar kullan donma vb. sıkıntıların olmaz ancak android sistemde belli zaman sonra sorun yaşarsın.

Bu söylediğinizi neye dayanarak söylüyorsunuz?
Sorum rencide değil öğrenme amaçlı.
Zira tam aksine android telefonlar rom ile uzun zaman dayanabiliyor.

Bu söylediğinizi neye dayanarak söylüyorsunuz?
Sorum rencide değil öğrenme amaçlı.
Zira tam aksine android telefonlar rom ile uzun zaman dayanabiliyor.
Örneğin ben Z1 Compact kullanıyorum, fakat şuan Z3 özelliklerinin tümünün portlandığı bir ROM mevcut Android'in bu yanı harika

iPhone 6 bükülüyor. Bu zaten başlı başına bir eksi. iPhone'un işletim sistemi de seni çok sınırlıyor. Uygulama bakımından az. iPhone 6'nın bütün eksi özelliklerini yazsam sığmaz. Kesinlikle Z3 almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…