iPhone 6 mı yoksa Sony Xperia Z3 mü?

Kaç yıldır Android kullanırım, bilmem kaç tane apk indirip kurdum bir kere bile virüse yakalanmadım.

Kardeşim stabilite açısından ios androide göre daha başarılıdır.

Sony Z3 Öneririm çünkü hem şık bir tasarım hem dayanıklılık(su geçirmezlik) Hemde stabil bir android'e sahip ve bunların dışında sistemsel özellik bakımından iphone 6 ile yarışır. İphone 6 stabil çalışması ve sadeliği ön planda olan bir telefon Karar senin

Son düzenleme:
Gerek ikinci eli olsun, gerekse kamerası, performansı (işletim sistemi yük durumunda kasması) olarak olsun her türlü ip6 derim

Şahsi fikrim iPhone 6, 3 yıl güncelleme alır. Annem 3GS'i hala kullanıyor, tabiki de ağır oyun oynamadan sorun yok ve satarken çok zarar edersin gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 bükülüyor.
Buyrun işte buradan yakın. Halen daha telefonların büküldüğünü sananlar var. Bükülmüşte ne olmuş? Apple yenisi vermedimi?
Uygulama bakımından az. iPhone 6'nın bütün eksi özelliklerini yazsam sığmaz.
Ne yazık ki iPhone hayatında kullanmamış insanlar konuşuyor. Uygulama bakımından azmış. Tabiki az, Google Play'deki gibi elbisesiz gösteren kamera vb. şeyler yok

İkisinin işletim sistemi birbirine zıt, ios çok kapalı dışardan yazılım yükleyemezsin. Güvenliğe önem veriyor, android ise açık yazılıma. Bu senin tercihin, oyun performansı olarak bir sıkıntı çıkmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…