iPhone 6 müzik dinleme uygulaması önerisi

Arkadaşlar selam. Askerden izne geldim, telefonumu götüreceğim. Orada müzik dinlemek istiyorum. 25 GB'lık paket yaptım. Bunu Twitch YouTube için anca yetiştirmeye çalışacağım(muhtemelen buna bile yetmeyecek). Bir de müzik için GB harcamak istemiyorum. Bunun için ne yapmam gerek pratik bir çözüm önerecek var mı? Spotify satın almak istemiyorum çünkü çok az müzik dinleme vaktim olacak. Spotify almadan müzik dinleyebiliyorsun fakat internet lazım :/

Aloha web tarayıcısını yükle ve şu siteye gir: flvtomp3.cc youtube linkini gir indir indirenlerden dinleyebilirsin internet gerektitmiyor. Şahsen ben öyle yapıyorum arka planda vb. dinleyebiliyorsun. Dowload dedikten sonra countuie ye bas ortadaki🙂.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Askerden izne geldim, telefonumu götüreceğim. Orada müzik dinlemek istiyorum. 25 GB'lık paket yaptım. Bunu Twitch YouTube için anca yetiştirmeye çalışacağım(muhtemelen buna bile yetmeyecek). Bir de müzik için GB harcamak istemiyorum. Bunun için ne yapmam gerek pratik bir çözüm önerecek var mı? Spotify satın almak istemiyorum çünkü çok az müzik dinleme vaktim olacak. Spotify almadan müzik dinleyebiliyorsun fakat internet lazım :/

Eğer elinizde laptop veya masaüstü varsa orijinal iTunes kullanmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı