G GameR07 Ziyaretçi 2 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar 2 gün önce almış olduğum iphone 6 da müzik uygulamasını açınca telefonu sola veya sağa doğru yatırınca ekran kararıyor hiçbir şey gözükmüyor, her seferinde aynı oluyor bunun sorunu işletim sisteminden mi kaynaklanıyordur? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2014
Arkadaşlar 2 gün önce almış olduğum iphone 6 da müzik uygulamasını açınca telefonu sola veya sağa doğru yatırınca ekran kararıyor hiçbir şey gözükmüyor, her seferinde aynı oluyor bunun sorunu işletim sisteminden mi kaynaklanıyordur?
C CPlOvEr Ziyaretçi 2 Kasım 2014 #2 Yazılımsal bir sorun olabilir. iOS sürümü güncel mi? iOS'ten kaynaklanan bir sorun olabilir. Güncelleme ile düzeltirler.
Yazılımsal bir sorun olabilir. iOS sürümü güncel mi? iOS'ten kaynaklanan bir sorun olabilir. Güncelleme ile düzeltirler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Kasım 2014 #4 Arka planı değiştirmeyi dener misin ?
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #5 Albüm kapağı çıkıyor bende sağa veya sola yatırınca albüm kapağı yoksa siyah ekran olabilir emin değilim resim atar mısın?
Albüm kapağı çıkıyor bende sağa veya sola yatırınca albüm kapağı yoksa siyah ekran olabilir emin değilim resim atar mısın?
mustafa_34 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 213 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #6 Normalde albüm kapakları çıkar. Hiçbir albüm kapak resmi yoksa siyah gözükebilir. Gayet normal.
G GameR07 Ziyaretçi 7 Kasım 2014 #7 Recep Baltaş dedi: Arka planı değiştirmeyi dener misin ? Genişletmek için tıkla... ana ekranın resmini mi değiştireyim recep abi ? Sanırım benim albümüm olmadığı için siyah ekran gözüküyor. arkadaşımda öyle bişey yok teşekkürler.
Recep Baltaş dedi: Arka planı değiştirmeyi dener misin ? Genişletmek için tıkla... ana ekranın resmini mi değiştireyim recep abi ? Sanırım benim albümüm olmadığı için siyah ekran gözüküyor. arkadaşımda öyle bişey yok teşekkürler.