iPhone 6 oyundan atıyor

yiğitcan19075

Centipat
Daha fazla  
iPhone 6'da Clash Royale, Brawl Stars falan oynuyordum. Brawl Stars oynarken bir anda oyundan attı ve her maça girdiğimde oyundan atıyor, bir çaresi var mı? 100'e yakın video denedim olmadı.

Hocam Iphone 6 çok iyi bir cihaz değil. Bizim sınıfta 4 kişide var. Yanımda oturan çocukta da var. Idle Miner Tycoon muydu neydi? Onu oynarken bile atıyor. Oyun oynatacak bir cihaz değil bence.

@SpeeQ bende de aynısı oluyor maça giriyor atıyor supercellin desteği kestiğini sanmıyorum. Oynadıkları oyunlar İOS 9.0 gerektiriyor iphone 6 12.4

Hocam iPhone 6 çok iyi bir cihaz değil. Bizim sınıfta 4 kişide var. Yanımda oturan çocukta da var. Idle miner tycoon muydu neydi? Onu oynarken bile atıyor. Oyun oynatacak bir cihaz değil bence.

Kötü cihaz olduğundan değil artık çok eskidi 8 yıllık cihaz çünkü sürümü iOS 12.5.6 galiba en son hem eski hem de iOS sürümü yetmiyor kasıtlı yavaşlatma da var tabii.

Kötü cihaz olduğundan değil artık çok eskidi 8 yıllık cihaz çünkü sürümü iOS 12.5.6 galiba en son hem eski hem de iOS sürümü yetmiyor kasıtlı yavaşlatma da var
Harbiden kardeşim kardeşim bs bağımlısı telefonu bozulunca bana yeni telefon alındi İPhone 6S Plus’ımı kardeşime verdim.Hemen Brawl Stars açılmayınca sinirden 10 dakika ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…