Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 8 Aralık 2022 #11 ynsyns0 dedi: dostum eyvallah cidden farketti servise yollayacaktım cihazı nerdeyse. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yazdıktan 2 sene sonra bile birisi faydalanmış ne mutlu bana
ynsyns0 dedi: dostum eyvallah cidden farketti servise yollayacaktım cihazı nerdeyse. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yazdıktan 2 sene sonra bile birisi faydalanmış ne mutlu bana
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #12 Eiesenhower dedi: Rica ederim yazdıktan 2 sene sonra bile birisi faydalanmış ne mutlu bana Genişletmek için tıkla... ya ses düzeldi gibi düzelmedi gibi çok garip durumda acaba yazılımsal olabilir mi sıfırlamakta çok zor şimdi
Eiesenhower dedi: Rica ederim yazdıktan 2 sene sonra bile birisi faydalanmış ne mutlu bana Genişletmek için tıkla... ya ses düzeldi gibi düzelmedi gibi çok garip durumda acaba yazılımsal olabilir mi sıfırlamakta çok zor şimdi