iPhone 6 Plus ekran değişiminin fiyatı ne kadar?

sezginkiziltas

Decapat
Biraz önce telefonum ranzadan yere düştü. Telefonum iPhone 6 Plus ve garantisi bitti. Telefonun ekranı paramparça oldu, her yeri çatlak fakat görüntüde en ufak bir bozukluk veya dokunmatiğinde bir problem yok. Orijinal servisinde ekran değişimi fiyatı nedir? Ne yapmam gerekiyor? Modası geçmiş telefona yüzlerce lira harcamak istemiyorum. Başına gelen veya bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon tamir konusunda işini en iyi yapan firma GSM İLETİŞİM'dir. Buradan fiyata ve adresine ulaşabilirsiniz ama mahalle telefoncusuna sakın vermeyin!

200 TL'den fazla isteyenlerden direk uzaklaşın. Tam bende gsm iletişimi gönderecektim size öneri olarak arkadaş önermiş dediği gibi iletişime geçip yaptırabilirsiniz gayet makul fiyat.

Biraz el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz. Ekranı aldığınızda yanında tamir seti geliyor. Eğer güvenemiyorum diyorsanız yukarıda arkadaşların attığı yerde yaptırabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şeylerden biri size "abi bu orijinal ekran" denirse ordan uzaklaşın. iPhone yedek parça satışı vermez dolayısı ile orijinal parçayı ancak çıkma olarak bulursunuz.

Düzelteyim; Orijinal ekran 999 TL'dir. 6s Plus olarak okumuşum.

Yan sanayi parça kullanmanızı tavsiye etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum zaten telefonun 128 GB ikinci el piyasası garantisizler olarak 2100-2300 TL arası değişiyor daha ucuza satanlarda var, Garantisi bitmiş ve 128 GB modelin altındaysa bunu zaten 1800 TL den yukarı satamayacak. Garantisi bitmiş, yıllar önce çıkmış bir telefona 1.139 TL vermesi demek külliyen zarar etmek demektir arkadaş zaten çok fazla para harcamak istemediğini söylemiş.

Arkadaşa yalnızca tavsiye verdim. Orijinal ekran fiyatını da sormuş, onu da belirttim. Fiyat fazla ve çok para verilmemesi konusunda haklısın fakat yan sanayi parça takıldığında randıman alarak kullanabileceğini sanmıyorum, zaten eskiyen bir cihaz. Sahte olmasını istiyorsa bile en azından kalitelisini(ne kadar kaliteli olabilirse) taktırmasını tavsiye ederim.

Haklısın dostumda işte eskimiş ve garantisi bitmiş bir telefon modeline günümüz şartlarında çok zor orjinal taktırmak. Bunun yanı sıra meydanlarda 5 dolara temin ettikleri ekranları 400 TL ye takanlarıda hesaba katınca akla en mantıklısı bu konuda en güvenilir firma hangisi onu aramak geliyo.

Hocam telefon 64 GB. 1000 lira ekran için 4 senelik bir telefona vermek çok anlamsız geliyor. İmkanım olsa bile. Fotoparca diye bir site var adamlar LCD'yi değil sadece ön camı değiştiriyormuş. Bu sayede görüntü kalitesi ve dokunmatiği bozulmuyormuş. Sanırım orada yaptıracağım yarın. Çünkü benim dokunmatik ve ekranda hiçbir renk bozulması,ölü piksel yok. Ön kamera bile cam gibi. Sadece ön cam tuzla buz,asfalt gibi ikiye bölünmüş.

Zaten piksel kaybı tarzı bir arıza oluşmadıysa gerisi çokta önemli değil ön cam halledilir. Yani eğer güvenilir bir yerse ordada yaptırabilirsiniz inceleyip baktım biraz 229 TL demişler ama içinde kuryesi falan da var sanırım yani sadece ön cam değişimiyse ordada yaptırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…