iPhone 6 Plus nasıldır ?

Leon Kennedy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 Plus almayı düşünüyorum. iPhone 5-5s'te olduğu gibi iPhone 6-6 Plus'ta da ekrana baskı uygulandığında renk bozulması oluyor mu ? Bu söylediğim olay S4 kullanırken yoktu, S4 ekranı çok dayanıklıydı baskı olarak fakat elimden düştü ve ekranı kırıldı. iPhone 5S kullanıyorum şu an fakat iPhone 6 Plus almayı düşünüyorum. Birde arkadaşlar iPhone 6 Plus çok baskı uygulanmadığında bükülüyor mu ? Cebime koysam bükülür mü ? İlk piyasaya sürülen ürünlerde vardı hala var mı ? Ayrıca ekran koruyucu jelatin ve kılıf olarak tavsiyeleriniz varsa iyi olur. Teşekkürler.

Şu an iPhone 6 Plus kullanıyorum ve gayet memnunum. Öncelikle ekrana bastırmadım.
Telefonu genellikle cebimde taşıyorum ve bükülme olmadı. Kasıtlı yaptığınız bir şey olmadığı sürece telefon bükülmez. Elinizle abanıp, bükmeye çalışırsanız bükersiniz telefonu. Alüminyum kasa olduğunu hatırlatmakta fayda var, sanırım. Ayrıca aldığınızda koruması iyi olan bir kılıfla kullanırsanız yere de düşse hiçbir şey olmaz. Bunun içinde sert slikon kılıfları tercih edebilirsiniz. Kılıf tavsiyem ise Spigen. Sitesine girip göz atın, beğendiğiniz model olacaktır, diye düşünüyorum.

Ben de İphone 6 plus kullanıyorum çok memnunum. Çok kullanışlı. Ekranına kırılmaz ekran filmlerinden çektirsin bir de kılıf alırsın keyfini yaşarsın. Tavsiye ederim.

Ben de iPhone 6 plus almak üzereyim , şuan nexus 5 kullanıyorum lolipop gelidiği için beklemedeyim kıyamıyorum telefonuma Neyse biraz araştırma yaptım tech 21 in classic shell kılıfının için de d3o adında bir madde var ve cidden koruyor yani bayağı kaliteli bir ürün bulabilirseniz onu alabilirsiniz.
Protective Apple Cases - iPhone 5/5s cases, iPhone 4 cases, 5c cases buradaki kılıflardan bahsediyordum tabi buna benzer seçenek var mı bilmiyorum ideal bir koruma olarak geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…