iPhone 6 Plus Nasıldır ?

Kameradan çok memnunum ben. Yeterli gelecektir. Donma kasma gibi şeyler iphone için geçerli olmayan şeylerdir zaten. Servise göndermiştim ben. Sonra yenisini yolladılar. Tamir diye bir şey yok yani. Direk sıfırını yolluyorlar herhangi bir arıza durumunda.Dediğim gibi benim için tek sıkıntısı büyük olması . Sıkıntı yaratmayacaksa kesinlikle al derim.

Oyunlarda kasma olmaz. iPhone 6'da da olmaz, 6+'da da olmaz. Fakat demek istediğim şu. Oyun oynamayacaksanız öyle devasa bir ekranı kullanacağınız zamanlar pek olmayacak. Hatta cepte taşıyacaksanız bir süre sonra rahatsızlık bile verebilir. 5 inç üstü telefon kullandınız mı daha önce bilmiyorum ama ciddi bir yer kaplıyor cepte.
Bu nedenle @DADEKEKİVEVEYA'e katılıyorum kesinlikle. 64 GB almak daha iyidir. Günümüz şartlarında 16 GB pek bir şey ifade etmiyor.

iPhone 6'nın çözünürlüğü FHD olmadığı için tercih etmedim, eğer ki pantolonumun cebinde rahatsızlık yaratırsa cebi biraz daha büyük olan pantolon alabilirim. Okuldaysa iPhone 6+ gibi bir telefonu ''pantolonumun cebine'' koyacağımı pek sanmıyorum.

Kardeş oyun konularında sıkıntın olmasın kasma donma vs bu zamana kadar bir kere görmedim. Ama taşırken özellikle bu yaz aylarında kaprinin cebinde taşınmıyor aynı şekilde pantolonun cebinde iken eğilmen çok zor oluyor. Pil konusunda beni 1 gün rahat götürüyor o kadar oyun oynamama rağmen bir sıkıntı çekmedim.

O zaman kararımı verdim Mevcut telefonumun son taksidini ödediğim anda almaya gideceğim. Yardımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…