iPhone 6 Plus ne kadara satılır?

layisxq

Hectopat
Hiçbir sorunu yok batarya daha dün değiştirdim o hariç orijinal olan kasasında hafif kozmetik açıdan görüntü kirliliği var onun harici hiçbir sorunu yok ve her şeyi orijinal 16 GB, 2450 liraya satmayı düşünüyorum çünkü iPhone 7 Plus alacağım veya 7 alacak olan var mı, forumdan veya fiyat önerisi yapabilecek?

2450 TL edeceğini düşünmüyorum çünkü o fiyata iPhone 7 32 GB satılıyor. Ayrıca iPhone 6 serisinin güncelleme desteğinin kesildiğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Hafızasının 16 olması bayağı fiyat düşürür. 2450 satamazsın. 1500-1600 gibi fiyatlara hemen satarsın.

2450 TL edeceğini düşünmüyorum çünkü o fiyata iPhone 7 32 GB satılıyor. Ayrıca iPhone 6 serisinin güncelleme desteğinin kesildiğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Az önce 2. el fiyatlara baktım en düşüğü 1500'dü bende yükseltme yapacağımdan ucuza satmak istemiyorum.

Bende öyle düşünüyordumda 2200'e koysam kimse almaz mı çünkü çoğu bu fiyattan daha yüksek mevlalarda koymuş.

Dostum 2200 gibi mevlalara koymak istiyorsan bize neden soruyorsun. Bir tane enayi bulursan tabii ki satılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…