iPhone 6 Plus pil değişse de hala "servis" yazıyor

Enes.Pedric

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonun pilini değiştirmeden önce %74 pil sağlığı vardı ve servis yazıyordu pilini değiştirdikten sonra maksimum kapasite %100 oldu ama aşağısında hala daha servis yazıyor(pilinizin sağlığı önemli ölçüde azaldı değiştirin).%10 şarjlarda falan kapanıyor bazen bir de o yavaşlığı hissedebiliyorum sorun nedir? İnternette birçok cevap var ama emin olamıyorum U2 entegresi şarj yeri arızası vs. yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba kalitesiz batarya takmış olabilir misiniz?

Apple'ın kendi servisi dışında hiçbir servis orijinal batarya takmaz. Apple'ın kendi servisi dışında bir yere taktırmamak lazım.

iFixit üzerinde kalibre etmek için telefonunuzu %100 e kadar şarj edin, 2 saat boyunca şarjda bırakın sonra 0 a inene kadar kullanın yazmışlar. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

Apple'ın kendi servisi dışında hiçbir servis orijinal batarya takmaz. Apple'ın kendi servisi dışında bir yere taktırmamak lazım.

Doğru diyorsunuz ama deji batarya kullananlarda böyle bir sorun göremedim.
iFixit üzerinde kalibre etmek için telefonunuzu %100'e kadar şarj edin, 2 saat boyunca şarjda bırakın sonra 0'a inene kadar kullanın yazmışlar. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

Çok kullandım 0'a inene kadar hala daha aynı.

Büyük olasılıkla orijinal olmadığı içindir. Orijinal olmayan bazı marka pillerde bile servis yazısı çıkmıyor kalite farkı da önemli.

Anlıyorum sizi peki şarj entegresinde bir problem olabilir mi sizce

Zannetmiyorum entegre sorunu olsaydı telefonu hiç kullanamayabilirdiniz. Entegre problemleri zor ve karışık sıkıntılardır maliyetide bir hayli yüksekdir. Dediğim gibi sorun pil ile alakalı büyük bir ihtimal.

Zannetmiyorum entegre sorunu olsaydı telefonu hiç kullanamayabilirdiniz. Entegre problemleri zor ve karışık sıkıntılardır maliyetide bir hayli yüksekdir. Dediğim gibi sorun pil ile alakalı büyük bir ihtimal.

İnşallah öyledir ben yine bir servise götüreyim sorun tespiti falan yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…