iPhone 6 Plus Touch ID Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir tamirde olan iPhone 6 Plus geldi ve yavaş yavaş kullanmaya başladım. Tek sıkıntı Touch ID ayarlayamıyorum. Aldığım hata resimdeki gibidir, teşekkürler.

Yok hocam. Telefon tamirciden geldi, tuşu değiştirmişler. Bugün geri götüreceğim geri takmaları için.

Bir daha dikiş tutmaz kardeşim. Bence hiç boşuna uğraşma orjinal ürün yerine yan sanayi ürün takıyorlar. Cihazı bir an önce elinizden çıkarmaya bakın derim ben.

Apple bunun için güncelleme yayınladı yüklediniz mi? IOS 9.2.1 yeni güncellemesi çıktı bilginize.

Bir daha dikiş tutmaz kardeşim. Bence hiç boşuna uğraşma orjinal ürün yerine yan sanayi ürün takıyorlar. Cihazı bir an önce elinizden çıkarmaya bakın derim ben.
Hocam yapan arkadaşı aradık, temassızlık olabilir diyor. En kısa zamanda geri götüreceğim. Ben bu telefonu kullanmak istiyorum, elimdeki Note 3 sıkıntılı çünkü. Yapılırsa kullanabilir miyim ve diğer parçaları test edeceğim bir program önerir misiniz?
Apple bunun için güncelleme yayınladı yüklediniz mi? IOS 9.2.1 yeni güncellemesi çıktı bilginize.
Yazılım güncel.

Kardeşim sat başka al. Dikiş tutmaz diyorum sana. Sadece sarj soketi değiştiğinde bile haparlörü çalışmaya biliyor iphone'lerin. Yan sanayi parça pişmanlıktır.

Kardeşim sat başka al. Dikiş tutmaz diyorum sana. Sadece sarj soketi değiştiğinde bile haparlörü çalışmaya biliyor iphone'lerin. Yan sanayi parça pişmanlıktır.
Hocam yeni telefon alamayacağım sıkıntı da orada zaten. Telefon bir geri gelsin, bakacağım duruma göre ama telefon düzgün çalışmazsa satmayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Ah be hocam keşke doğrudan Apple Store'a ulaşmaya çalışsaydın ya da ortak çalıştığı özel servislere götürseydin. Boş yere cihazı da yakmışsın. Böyle pahalı cihazları nasıl sıradan yerlere emanet edebiliyorsunuz anlamıyorum. Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sorunu çözersiniz. Bu arada diğer arkadaşların bahsettiği güncelleme olayını iTunes üzerinden kontrol etmenizi öneririm.

Hocam telefonun ilk başta anakartı yanmıştı ve Apple Store Dubai'den alınan telefonlara destek vermediğini söyledi. Anakart yapıldıktan, telefon geldikten sonra bu sorun ortaya çıktı. Bu arada yazılımım güncel yukarıda belirtmiştim.
Bu telefonu yaptırıp kaç paraya satabilirim ve bu telefonu satıp iPhone 5S alabilir miyim? Kullandığım telefon Note 3, 4.5G desteklemiyor ve çabuk ısınıyor. Bu saatten sonra iPhone 5S alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…