Bende oyle yapmayi planliyorum kardesim tesekkur ederim7'yi bekle kardeşim. Bende Plus kullanıyorum fazlasıyla memnunum bir sorun çıkarmazsa 8'i bile bekleyebilirim.
6s plusla 6plusın pek farki yok gibi 7 yi beklemek mantıklı geliyor tesekkurler kardesimPerformans açısın dan bekleyecekseniz iseniz beklemeyin çünkü gözle görülür bir performans göremezsiniz ama tasarım ve diğer faktörler içinse bekleyin. Ama öyle büyük bir fark da beklemeyin, 6S Plus 64 GB yeterlidir.
Bende öyle yapıcam kardeşim araştırmalarıma göre dedigin gibi iddaalı olacak deniyor bakalim olmasada bekleyip 7 yi görecegiziPhone 7'yi beklerim derim. Söylentiler doğruysa iPhone 7 iddaalı bir telefon olacak. 6 Plus'ın yeterli olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar beklersen kardır![]()
Apple takıntınız yoksa Android'i denemenizi öneririm. Kişiselleştirme seçenekleri iOS'a göre oldukça zengin. Doğru modeli seçerseniz pişman olmazsınız.kullandığım telefonlardan çok çabuk sıkılıyorum 7 insallah cok farklıdır kariştirıp ozelliklerle ugraşmam lazım bunda bitti ama bekleyelim bakalım teşekkurler
![]()
Samsung kullanıcısıydım uzun zamandır lanet ettim apple a döndüm ve gercek akıllı telefon farkını gördüm geri androide dönmeye hic niyetim yokApple takıntınız yoksa Android'i denemenizi öneririm. Kişiselleştirme seçenekleri iOS'a göre oldukça zengin. Doğru modeli seçerseniz pişman olmazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.