Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 23 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Elimde iPhone 6 Plus var. Arkadaşımın iCloud hesabı girili ve arkadaşım şifreyi söylemiyor. Mailini biliyorum. Telefonun faturası, her şeyi elimde var. Bu sorunu çözebilir miyiz? Arkadaşım şifresini söylemiyor.
Merhabalar. Elimde iPhone 6 Plus var. Arkadaşımın iCloud hesabı girili ve arkadaşım şifreyi söylemiyor. Mailini biliyorum. Telefonun faturası, her şeyi elimde var. Bu sorunu çözebilir miyiz? Arkadaşım şifresini söylemiyor.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 23 Aralık 2020 #2 Fatura sahibi, Apple Store'a giderek hesabı cihazdan ayırmalarını isteyebilir. Onun dışında bir şey yapamazsınız.
Fatura sahibi, Apple Store'a giderek hesabı cihazdan ayırmalarını isteyebilir. Onun dışında bir şey yapamazsınız.
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 Faturanız varsa Apple Store'a gidip cihazı sıfırlatabilirsiniz.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 23 Aralık 2020 #4 Tim dedi: Fatura sahibi, Apple Store'a giderek hesabı cihazdan ayırmalarını isteyebilir. Onun dışında bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Apple Store'a götüreceğim. Sonucu buraya yazarım. Tim dedi: Fatura sahibi, Apple Store'a giderek hesabı cihazdan ayırmalarını isteyebilir. Onun dışında bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Telefon yurt dışından geldi her hangi bir sorun yaratırlar mı?
Tim dedi: Fatura sahibi, Apple Store'a giderek hesabı cihazdan ayırmalarını isteyebilir. Onun dışında bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Apple Store'a götüreceğim. Sonucu buraya yazarım. Tim dedi: Fatura sahibi, Apple Store'a giderek hesabı cihazdan ayırmalarını isteyebilir. Onun dışında bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Telefon yurt dışından geldi her hangi bir sorun yaratırlar mı?
T Taha Demirel Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 473 Çözümler 2 23 Aralık 2020 #5 Apple destek hattını ara, mağazaya gitmeden de halledilebiliyor diye hatırlıyorum.